e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ίχνη τοιχογραφίας του Λεονάρντο ντα Βίντσι


Ίχνη από μία ανολοκλήρωτη τοιχογραφία που αποδίδεται στον Λεονάρντο ντα Βίντσι πιστεύουν πως ανακάλυψαν ειδικοί, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Φλωρεντία.

Μέχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ


Ξεκίνησαν σήμερα οι αιτήσεις για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Α. Λυκουρέντζος.

Αναθεώρηση της επιστροφής ΦΠΑ μελετά το «Οικονομικών»

Την αναθεώρηση του υφιστάμενου κανονιστικού πλαισίου επιστροφής ΦΠΑ επεξεργάζονται οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

Αέρας ανανέωσης στο «Εξοικονόμηση κατ' οίκον»

 Σειρά αλλαγών στο πλαίσιο της ανανέωσης του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον» ανακοίνωσε το ΥΠΕΚΑ.

Κανονικά οι παρελάσεις της 25ης Μαρτίου


Κανονικά θα διεξαχθούν οι παρελάσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, παρά το φόβο των επεισοδίων, όπως αποφασίστηκε σε κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Λ. Παπαδήμου, όπου το θέμα τέθηκε επί τάπητος μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας κατά του πολιτικού κόσμου, καθώς επίσης και λόγω της προαναγγελίας των επεισοδίων που υπάρχει από διάφορες πλευρές.

Τα ονόματα αυτών που πόνταραν στην ελληνική χρεωκοπία


Σε μία εβδομάδα από σήμερα το φως της δημοσιότητας θα χυθεί πάνω σε αυτούς που πόνταραν πάνω στην ελληνική χρεωκοπία.

"Αυτοκαταστροφικό" το PSI για τον ξένο τύπο

Επιφυλακτικός εμφανίζεται ο ξένος τύπος για την επιτυχία του PSI μετά τα αρχικά πυροτεχνήματα, συμφωνούν όμως ότι το «κούρεμα» απέτρεψε τα χειρότερα.

Φόρο στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές ζητούν 9 κράτη της Ευρωζώνης


Με επιστολή, την οποία συνυπογράφουν εννέα υπουργοί της ευρωζώνης (μεταξύ αυτών και ο κ. Βενιζέλος) ζητούν την εισαγωγή φόρου στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι αποδόσεις στην "πρεμιέρα" των νέων ομολόγων

Άνοιξε σήμερα η αυλαία για τη διαπραγμάτευση της νέας σειράς ελληνικών ομολόγων που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του χρέους, με την απόδοσή τους να διαμορφώνεται μεταξύ του 14% και 19%.

Έλληνας χάκερ "χτύπησε" τη NASA

O Έλληνας νεοεμφανιζόμενος hacker με το ψευδώνυμο «Punker» εντόπισε αδυναμία σε ιστοσελίδα της NASA που του επέτρεψε να αντλήσει δεδομένα και κωδικούς χρηστών.

Ένοχοι 18 κατηγορούμενοι για την απαγωγή Παναγόπουλου

Την ενοχή 18 εκ των 20 κατηγορουμένων στην υπόθεση του λεγόμενου "Συνδικάτου του Εγκλήματος", μέλη του οποίου εμπλέκονται στην απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, τον Ιανουάριο του 2009, κήρυξε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, μετά από ενάμισι χρόνο ακροαματικής διαδικασίας.

Πρεμιέρα για τη μείωση 14 επιδομάτων του ΟΑΕΔ


Από τη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή η μείωση κατά 22% στο επίδομα ανεργίας και άλλα 13 επιδόματα του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας.

Συναγερμός για τη γρίπη - Στους 15 οι νεκροί


Σε έξαρση βρίσκεται στη χώρα μας από τα μέσα Ιανουαρίου η γρίπη, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν χάσει τη ζωή τους 15 άνθρωποι, κυρίως ηλικιωμένοι, άτομα με υποκείμενα νοσήματα και ανεμβολίαστοι, ενώ 70 νοσηλεύθηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα.

Κακοκαιρία έως την Πέμπτη


Σταδιακή επιδείνωση του καιρού στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, με κύρια χαρακτηριστικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά, προβλέπει η ΕΜΥ.

Στον Παπαδήμο το υπουργείο Οικονομικών;

Ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος αναλαμβάνει - σύμφωνα με πληροφορίες - το υπουργείο Οικονομικών, μετά την παραίτηση του Ευ. Βενιζέλου, η οποία αναμένεται στο πλαίσιο της υποψηφιότητας και της αναμενόμενης εκλογής του ως αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 18 Μαρτίου.

9.500 δημόσιοι "έφυγαν" με την εφεδρεία


Σε 9.502 ανέρχεται ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους στο πλαίσιο των διατάξεων του Ν. 4024/2011, σύμφωνα με έγγραφο του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνου Ρόβλια, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή στις 5 Μαρτίου.

Σπυρόπουλος:Το δώρο του Πάσχα δεν κινδυνεύει από το PSI

Να καθησυχάσει χιλιάδες κόσμου που έχουν θορυβηθεί σχετικά με την καταβολή του δώρου του Πάσχα επιχείρησε διοικητής του ΙΚΑ, Ροβέρτος Σπυρόπυλος.

Moody’s: Υψηλό το ρίσκο χρεοκοπίας για την Ελλάδα


Παρά το γεγονός ότι η ανταλλαγή ομολόγων επιτρέπει στην Ελλάδα να αποφύγει μια άμεση άτακτη χρεοκοπία, ωστόσο σύμφωνα με τον οίκο Moody's Investors Service, το ρίσκο παραμένει υψηλό.

Wall Street Journal: Ελληνικά νησιά σε τιμές ευκαιρίας

Ελληνικά νησιά στο σφυρί για μερικές χιλιάδες ευρώ κάνει λόγο η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal σε σημερινό άρθρο της.

Καταργήθηκε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού


Υπεγράφη από τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ντίνο Ρόβλια η κατάργηση του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) και την μεταφορά των αρμοδιοτήτων του Οργανισμού. Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού ΑΕ που συστάθηκε με το Π.Δ.413/1998 καταργήθηκε και οι σκοποί και οι αρμοδιότητες του θα επιδιώκονται και θα ασκούνται εφεξής από το υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα από την Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων. Ομοίως, όλα τα στοιχεία του ενεργητικού του ΟΔΔΥ περιλαμβανομένων των πάσης φύσεως δικαιωμάτων και αξιώσεων μεταβιβάζονται αυτοδικαίως στο Δημόσιο.

Σόιμπλε: Δεν μου λένε τίποτα οι θυσίες των Ελλήνων

Ο Σόιμπλε ξαναχτυπά και επιμένει πως οι θυσίες των Ελλήνων δεν είναι και τόσο...επιλήψιμες.
Μάλιστα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πως μπορεί να υπάρξει και επιπλέον πακέτο στήριξης το οποίο συνεπάγεται σε νέες απαιτήσεις και κατά επέκταση θυσίες...