e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


- Την ώρα που οι «αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τη Βουλή, κάποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο. Οι «αντάρτες» του μνημονίου.


-Ποιοι «πράσινοι» βουλευτές χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι» για να «μαυρίσουν» το μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα. Ποιοι συνάδελφοί τους «ταλιμπάν» της κυβέρνησης επιχειρούν να τους συνετίσουν.


-Ανοιχτό το θέμα των εκλογών στις 24 Ιουλίου παρά τις διαψεύσεις.


-Διάγγελμα-Απολογίας με επικοινωνιακή αντεπίθεση. Οπερέτα θυμίζει το πολιτικό σκηνικό την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στη μέγγενη της τρόικας, των νέων μέτρων του γενικού ξεπουλήματος και των κερδοσκόπων.

Θρίλερ με τον 18χρονο χάκερ φαινόμενο.

 

Διαβάστε στην Press Time



 

Τον θέλει η CIA! Πώς πέτυχε τα ακατόρθωτα σπάζοντας κάθε σύστημα ασφάλεια των μυστικών υπηρεσιών. Πώς συνελήφθη και οι φωνές για την «αξιοποίηση» του.

Μανώλης Γλέζος: «Οι γερμανικές αποζημιώσεις για το χρέος μας».

 
Διαβάστε στην Press Time





Ο άνθρωπος που κατέβασε τη σβάστικα από την Ακρόπολη φωνάζει για τα «παιχνίδια» του Βερολίνου και της Μέρκελ.

Βίντεο-σοκ. Ξυλοδαρμοί και βία στην Αθήνα της ντροπής.

 

Διαβάστε στην Press Time




 

Οι «δεσμεύσεις» μετά την δολοφονία του 44χρονου πατέρα ξεχάστηκαν μόλις έσβησαν οι κάμερες. Οι λαθρομετανάστες «κατέλαβαν» την Αθήνα.

Μίμης Ανδρουλάκης. Αλαζόνας ο ηγετικός πυρήνας της κυβέρνησης.

 
Διαβάστε στην Press Time





 Άρθρο-φωτιά για τους «εκβιαζόμενους-εκβιαστές».

Οι «αντάρτες» του μνημονίου.

 

Διαβάστε στην Press Time


 Την ώρα που οι «αγανακτισμένοι» ετοιμάζονται να μπλοκάρουν τη Βουλή, κάποιοι απειλούν να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.
Ποιοι «πράσινοι» βουλευτές χαρακτηρίζονται «επικίνδυνοι» για να «μαυρίσουν» το μεσοπρόθεσμο και τα νέα μέτρα. Ποιοι συνάδελφοί τους «ταλιμπάν» της κυβέρνησης επιχειρούν να τους συνετίσουν.

Ήπια άνοδος-χαμηλός τζίρος στο ΧΑΑ

Ελαφρώς ανοδικά κινούνται οι τιμές των μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά, με το Γενικό Δείκτη Τιμών στις 14:45, να διαμορφώνεται στις 1.265,41 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,22% και την αξία των συναλλαγών να ανέρχεται στα 39,776 εκατ. ευρώ. Eνδοσυνεδριακά, ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε ανώτερη τιμή στις 1.279,01 μονάδες, όταν σημείωνε κέρδη έως και 1,30%, τα οποία περιορίσθηκαν σημαντικά.

Στα τέλη καλοκαιριού θα μειωθούν οι τιμές των διοδίων

Θετική έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τις κατασκευάστριες κοινοπραξίες των πέντε μεγάλων αυτοκινητοδρόμων παραχώρησης.Οι δύο πλευρές μονόγραψαν το κείμενο του μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης, που είχε προταθεί εκ μέρους του υπουργείου στις 14 Απριλίου, μνημόνιο το οποίο περιελάμβανε και τη μείωση των διοδίων.

Μετά τον ''Μαύρο Κύκνο''... η ''Κιβωτός του Νώε''!

Από το 2007 ο Darren Aronofsky σκεφτόταν να κάνει μια μεγαλειώδη ταινία για την Κιβωτό του Νώε, ωστόσο ανέβαλε την ιδέα του για αργότερα. Τα ενδιάμεσα χρόνια έκανε τον 'Παλαιστή' και τον 'Μαύρο Κύκνο', αλλά τώρα επανέρχεται στα αρχικά του πλάνα για την Κιβωτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα.Σύμφωνα με το Deadline, ο Aronofsky είναι απασχολημένος με την προσαρμογή του σεναρίου, ενώ αναζητεί χρηματοδότες προκειμένου να ξεκινήσει το μεγαλεπίβολο σχέδιό του. Μέχρι στιγμής όλες οι μεγάλες εταιρείες παραγωγής (Paramount, Summit, New Regency και Fox) έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Πτώση 37,4% παρουσίασε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα το Φεβρουάριο

Πτώση 37,4% παρουσίασε η ιδιωτική οικοδομική δραστηριότητα τον Φεβρουάριο, συγκριτικά με το Φεβρουάριο του 2010 (με βάση τον όγκο των νέων οικοδομών) όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Το σύνολο της οικοδομικής δραστηριότητας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σημείωσε πτώση 38,3% τον ίδιο μήνα ( επίσης με βάση τον όγκο των νέων οικοδομών).

Ματαιώνεται οριστικά το Grand Prix του Μπαχρέιν

Μετά από διαβουλεύσεις εβδομάδων των ανθρώπων της FIA σχετικά με το αν μπορεί το Γκραν Πρι του Μπαχρέιν να επανενταχθεί στο καλαντάρι της Formula 1, οι ίδιοι οι διοργανωτές του αγώνα τους έβγαλαν από τη δύσκολη θέση, ανακοινώνοντας ότι δεν αναλαμβάνουν τη διοργάνωσή του για φέτος.Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Γκραν Πρι στο αραβικό κρατίδιο θα άνοιγε την αυλαία της φετινής σεζόν τον περασμένο Φεβρουάριο. Παρόλα αυτά, λόγω των πολιτικών εξελίξεων στην χώρα αναβλήθηκε επ' αόριστον. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, το όλο θέμα της διοργάνωσής του ανέκαμψε.

Να βάλει «πλάτη» και η Εκκλησία ζήτησε η Αννα Διαμαντοπουλου

Πρώτη της Επιτροπής Διαλόγου Εκκλησίας - Κράτους


Τη θέση ότι «όλοι οι φορείς είναι έτοιμοι να προσφέρουν στον ελληνικό λαό αυτή τη δύσκολη στιγμή, αυτό περιμένουμε και από την Εκκλησία» διατύπωσε μετά το πέρας της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαλόγου Εκκλησίας - Κράτους, την Παρασκευή, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

Συνάντηση Μπιρμπίλη-Morningstar για την ενέργεια

Με τον Ειδικό Απεσταλμένο του State Department για ενεργειακά θέματα στην Ευρασία, Richard Morningstar συναντήθηκε σήμερα η η Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, παρουσία του του Αμερικανού Πρέσβη, Daniel Smith. Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η ενεργειακή ασφάλεια και οι διεθνείς ενεργειακές συμφωνίες για τους αγωγούς.

Νέα δημοπρασία εντόκων ύψους 1,25 δις ευρώ

Το Δημόσιο θα εκδώσει έντοκα γραμμάτια (ΕΓΔ) διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 1,25 δις ευρώ, στις 14 Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) την Παρασκευή.Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 17η Ιουνίου. Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.

Πεσμένη κατά 42,9% η αγορά αυτοκινήτων

Mείωση κατά 42,9% παρουσίασε το πρώτο τρίμηνο του έτους ο τζίρος στο σύνολο του κλάδου των αυτοκινήτων, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι και έναντι μείωσης 7,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2010 προς το 2009.

Δεύτερη και "καταϊδρωμένη" η New York Times

Μια Ελληνίδα ήταν εκείνη που έσπασε την κυριαρχία των New York Times αφού για πρώτη φορά στα χρονικά τον Μάιο η ενημερωτική ιστοσελίδα της Αριάνας Στασινοπούλου – Χάφινκγτον,Huffington Post ξεπέρασε σε επισκεψιμότητά τους.Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία διαδικτυακών μετρήσεων comScore αποτελούν αναμφίβολα σημείο των καιρών. Συγκεκριμένα η Huffington Post τον Μάιο είχε 35,6 εκατ. επισκέπτες, ενώ οι New York Times κατέλαβαν τη δεύτερη θέση με 33,6 εκατ. επισκέπτες.

Παπακωνσταντίνου: «δύσκολα θα ανοίξουν οι αγορές για την Ελλάδα το 2012»

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα 2011-2015 είναι προϋπόθεση για να δοθεί το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα», τόνισε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο της παρουσίαση των μέτρων. Ο υπουργός Οικονομικών υποστήριξε την ανάγκη εθνικής συνεννόησης για να προχωρήσουν οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η οικονομία. Παράλληλα επισήμανε ότι το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, το οποίο στην ουσία είναι ένας πολυτετής προϋπολογισμός, είναι «αυτονόητο», καθώς η Ελλάδα έχει δημοσιονομικό έλλειμμα ύψους 24 δισ. ευρώ και θα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις μόνο εάν μειώσει τα ελλείμματα και το χρέος.

Γιατί χάνουν κιλά οι καπνιστές

Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν τον ακριβή εγκεφαλικό μηχανισμό, τον οποίο ενεργοποιεί η νικοτίνη του τσιγάρου, με συνέπεια η όρεξη των καπνιστών να περιορίζεται και έτσι είναι κατά μέσο όρο πιο λεπτοί από τους μη καπνιστές.Η ανακάλυψη μπορεί μελλοντικά να βοηθήσει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας μέσω ενός νέου φαρμάκου που θα μιμείται την «ανορεξική» δράση της νικοτίνης.

Δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου θα κάνει το μεσημέρι ο πρωθυπουργός

Εξελίξεις με φόντο το Μεσοπρόθεσμο


Δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου θα κάνει στις 2 το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως έγινε γνωστό από το Πολιτικό Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Αντιστέκονται στην κρίση τα γυναικεία περιοδικά

Tη ναυαρχίδα όλων των μεγάλων εκδοτικών οργανισμών εξακολουθούν να αποτελούν οι γυναικείοι τίτλοι, έχοντας ψήφο εμπιστοσύνης από αναγνώστριες και διαφημιζόμενους. Τα γυναικεία περιοδικά αποτελούσαν ανέκαθεν ναυαρχίδα των μεγαλύτερων εκδοτικών ομίλων της χώρας μας και φαίνεται ότι συνεχίζουν να αποτελούν τον στυλοβάτη τους, ακόμα και σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για τον περιοδικό τύπο.

"Πράσινο φως" για συνδικαλισμό στις Ε.Δ.

Το "πράσινο φως" για να συνδικαλίζονται οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου σε διάσκεψη, κεκλεισμένων των θυρών, δεχόμενη μερικώς την εισήγηση του αρεοπαγίτη Χαρ. Δημάδη.

Οι φύτρες φασολιών΄είναι η αιτία για την Ε.coli επιδημία

Νέα δεδομένα επιβεβαίωσαν σήμερα την υπόθεση ότι οι φύτρες φασολιών ευθύνονται για το ξέσπασμα της επιδημίας στη Γερμανία που έχει κοστίσει μέχρι τώρα τη ζωή 30 ανθρώπων.

Δεν υπάρχει ανάπτυξη χωρίς μεταρρυθμίσεις επισημαίνει ο Τρισέ

Η οικονομική πολυμορφία της ευρωζώνης είναι σχεδόν αντίστοιχη με αυτή στις ΗΠΑ δήλωσε στο ετήσιο συνέδριο της ΕΚΤ, ο πρόεδρος Ζαν Κλόντ Τρισέ, ενώ επανέλαβε την προειδοποίηση της κεντρικής τράπεζας, ότι οι νέοι κανόνες για το χρέος της ΕΕ δεν είναι αρκετές. Επεσήμανε επίσης ότι οι χώρες που δεν είχαν προχωρήσει σε σημαντικές δομικές μεταρρυθμίσεις, ήρθαν αντιμέτωπες με ασθενή ανάπτυξη μετά από την χρηματοοικονομική κρίση.

Αυστριακή στήριξη υπό προϋποθέσεις

Η Αυστρία θα συνεχίσει τις πληρωμές για το δάνειο στην Ελλάδα μόνο αν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συνεχίσει τη χρηματοδότησή του, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας κυρία Μαρία Φέκτερ.

Τον Ιούλιο η δίκη για την στήριξη της Ελλάδας

Ξεκινά στις 5 Ιουλίου στο Συνταγματικό Δικαστήριο η ακροαματική διαδικασία για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. Η αγωγή κατατέθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο από μία ομάδα Γερμανών ευρωσκεπτικιστών με επικεφαλής των γνωστό οικονομολόγο Joachim Starbatty.

SOS για τις ελλείψεις προσωπικού εκπέμπουν Αστυνομία, Λιμενικό και Πυροσβεστική

«Θα αργούν τα Σαββατοκύριακα»


Σήμα κινδύνου για την κατάσταση στην οποία λειτουργούν τα σώματα ασφαλείας στέλνει εσωτερικό έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Στο έγγραφο αποτυπώνονται οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα, στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό και τονίζεται πως εξαιτίας της συρρίκνωσης της επιχειρησιακής ετοιμότητας των σωμάτων «οδηγούμαστε σε κενά ασφαλείας, η διαχείριση του οποίου θα είναι αδύνατη», όπως αναφέρουν «Τα Νέα».

Ανέκδοτοι στίχοι του Bob Dylan στο σφυρί

Μία συλλογή από ανέκδοτους στίχους που έχει γράψει ο Bob Dylan πρόκειται να δημοπρατηθούν εντός του μήνα, όπως δήλωσε ο οίκος δημοπρασιών Christie's. Δίπλα στους στίχους, που γράφτηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 -μίας από τις πιο παραγωγικές περιόδους του Dylan- είναι σημειωμένα σχόλια του ίδιου με μαρκαδόρο.Θα "βγουν στο σφυρί" από τον οίκο Christie's στη Νέα Υόρκη, στις 23 Ιουνίου. "Τα μέσα της δεκαετίας του '60, ειδικά από το 1964 ως το 1966, υπήρξαν πολύ παραγωγικά για τον Dylan. Την περίοδο εκείνη οι στίχοι του έγιναν βαθύτεροι και πιο προσωπικοί, ενώ τα τραγούδια του απομακρύνθηκαν από το ακουστικό, λαϊκό στιλ και απέκτησε ένα προσωπικό, μοναδικό ύφος ως ποιητής και στιχουργός", λέει ο Κρις Κούβερ, ειδικός των Christie's στα βιβλία.

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικά κινείται σήμερα το Χ.Α., με το ενδιαφέρον να παραμένει στραμμένο στα νέα δημοσιονομικά μέτρα που ενέκρινε χθες το υπουργικό συμβούλιο. «Στην εγχώρια αγορά, αναμένουμε μια σταθεροποιητική συνεδρίαση με την προσοχή να παραμένει στην ειδησεογραφία σχετικά με το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα», ανέφερε η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.

Βροχερό προβλέπεται το τριήμερο σε όλη τη χώρα

Ήλιο το πρωί και βροχές από το μεσημέρι και μετά προβλέπει η ΕΜΥ στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση.

Παπανδρέου: Η Ελλάδα σε κηδεμονία εδώ και χρόνια λόγω χρέους και ελλειμμάτων

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στη Βουλή σήμερα στην Ωρα του Πρωθυπουργού δήλωσε ότι «είμαστε σε κηδεμονία, όχι σήμερα, αλλά εδώ και χρόνια λόγω του ελλείμματος και του χρέους».

Η κόντρα Σόιμπλε - Τρισέ καθυστερεί τη συμφωνία για το ελληνικό χρέος

Αντιπαράθεση για την επιμήκυνση


Η κόντρα του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ για τον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών ομολογιούχων, περιπλέκει και καθυστερεί τη συμφωνία για το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.Ο κ. Τρισέ ήταν κατηγορηματικός την Πέμπτη, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνεδρίαση του ΔΣ της ευρωτράπεζας: