e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Γ. Καρατζαφέρης κατά Α.Σαμαρά

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης επετέθη κατά του Αντώνη Σαμαρά επιστρέφοντας του κατ' αρχάς τον χαρακτηρισμό "εξαπτέρυγο", και στην συνέχεια αποδίδοντας του ότι έριξε την Νέα Δημοκρατία το 1993 με άγνωστα Κεφάλαια.
Παράλληλα ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ αξιώνει την αποκάλυψη του μικρού κόμματος που πήρε χρήματα από την SIEMENS αφήνοντας υπονοούμενο για το ενδεχόμενο αυτό να είναι το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Πορεία αλλοδαπών

Μια μικρή ομάδα αλλοδαπών,λιγότεροι απο  150, έκαναν πορεία στη Οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, με σύνθημα "κάτω τα χέρια από τους μετανάστες".
Αλήθεια πως θα πρέπει να τους μεταχειριστούμε; Θα είναι ασύδωτοι σ' αυτή την Χώρα; Στο κάτω- κάτω αν τους αρέσει.  

To Άρθρο του δικηγόρου Περικλή Σταυριανάκη στην Deal News

ΚΟΡΟΪΔΙΑ και  ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

Όλες αυτές τις ημέρες που η Χώρα αντιμετωπίζει το πρόβλημα από το τεράστιο Δημοσιονομικό έλλειμμα και δεν έχει ούτε το αξιόχρεο ακόμα και για να δανειστεί, ακούμε τα διάφορα πολιτικά πρόσωπα να εμφανίζονται δημόσια και να αντιδικούν, για το ποσοστό πολιτικών ευθυνών που αναλογεί σε καθένα από τα κόμματα εξουσίας, στις υποθέσεις SIEMENS και Βατοπεδίου.

Ριζόγαλο στις Σέρρες για ρεκόρ Γκίνες!

Τελικά οι Σερραίοι δεν είναι απλά ωραίοι, αλλά έχουν κάνει και παιχνιδάκι τα ρεκόρ Γκίνες, αφού κατάφεραν να μπουν στο βιβλίο των πρωτιών για τρίτη φορά.
Αυτή τη φορά παρασκεύασαν το μεγαλύτερο ρυζόγαλο στον κόσμο, βάρους 2,5 τόνων μέσα σε ένα τεράστιο

Άνοιξαν τα Τέμπη


Μόλις προ ολίγου άνοιξε ο δρόμος στα Τέμπη που είχε κλείσει από οπαδούς του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που διαμαρτύρονταν για την απόφαση υποβιβασμύ της Ομάδας τους.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Δοξάστε τον !

ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ

Για«ζουγκλοποίηση» της πολιτικής ζωής έκανε λόγο σχολιάζοντας την κλήτευση πολιτικών προσώπων στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος, στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι όσοι μπορούν να

Τι θα γίνει απόψε στο ΣΕΦ;


Συνέχεια η στέψη για τον Παναθηναικό;
Μέσα σε ένα κλίμα που «μυρίζει» μπαρούτι ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στον τέταρτο τελικό της Α1 του μπάσκετ. Τα όσα έγιναν στη διάρκεια του τρίτου αγώνα, τα όσα ακολούθησαν μετά το ματς και οι ανακοινώσεις του Ολυμπιακού,έχουν φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή

Τεράστιο είναι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τη δική που αφορά στη δολοφονία του Διευθύνοντος Συμβούλου της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ, Άντη Χατζηκωστή που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Αρκετά έντυπα τύπου tabloid αλλά και Lifestyle περιοδικά έχουν στείλει δημοσιογράφους και ανταποκριτές στην Κύπρο, ενώ σημαντικό ρόλο στις πληροφορίες αναμένεται να παίξουν δημοσιογράφοι...

Ο Ραφαέλ Ναδάρ νικητής στο Ρολάν Γκαρός


Ράφαελ Ναδάλ με 3-0 σετ του Ρόμπιν Σόντερλινγκ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός κατέκτησε τον 5ο του τίτλο στο Παρίσι. Ο 24χρονος Ισπανός μόνο στο πρώτο σετ συνάντησε αντίσταση από το νο5 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ναδάλ είναι πάλι στην πρώτη θέση, αφού λόγω τραυματισμών και προσωπικών προβλημάτων, έφτασε να είναι και νούμερο 4 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ενισχύθηκαν τα μεγέθη του ΤΤ

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζει την ανάπτυξη των μεγεθών του, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια και αυξημένη ρευστότητα. Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κ. Κλέων Παπαδόπουλος, η αύξηση των καταθέσεων κατά 4,30% και η αύξηση των χορηγήσεων κατά 11,78% στο α΄τρίμηνο του 2010, από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, αποδεικνύουν την

Η επίσκεψη του πάπα στην Κύπρο




Yπό δρακόντεια μέτρα ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος τέλεσε την Κυριακή τη Θεία Λειτουργία σε κλειστό στάδιο της Λευκωσίας, όπου συγκεντρώθηκαν χιλιάδες πιστοί. Τη λειτουργία παρακολούθησαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δ. Χριστόφιας, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων, βουλευτές, υπουργοί,

Ελεύθεροι Κορκονέας και Σαραλιώτης

Επειδή συμπληρώθηκε το 18μηνο

Ελεύθεροι με αυστηρά περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής οι δύο ειδικοί φρουροί, Επαμεινώνδας Κορκονέας και Βασίλης Σαραλιώτης, οι οποίοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη

Σεισμός στο Ηράκλειο


Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 15.21 το μεσημέρι της Κυριακής και έγινε ιδιαιτέρα αισθητή στους νομούς Ηρακλείου και Ρεθύμνου. Η δόνηση, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού

Φόβοι για ντόμινο κρατικών χρεών


Στις Βρυξέλλες συνέρχονται τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών και Οικονομίας για να εξετάσουν ένα αυστηρότερο Σύμφωνο Σταθερότητας, ώστε να αντιμετωπιστούν τα δημοσιονομικά ελλείμματα, ενώ στην Αθήνα ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την πορεία εκτέλεσης του μνημονίου.

Θα δώσουν τον Λέτο; Αντικαταστάτης του ο Αουρελιάνο Τόρες

Η πρόταση της Μπενφίκα για τον Λέτο κάνει τους «πράσινους» να ψάχνουν τους αντικαταστάτες του Αργεντινού. Ο Παραγουανός Αουρελιάνο Τόρες είναι ένας από αυτούς.



Τον διεθνή αριστερό χαφ της Σαν Λορέντσο θα περάσει από το «μικροσκόπιο» ο Νίκος Νιόπλιας αν πει το

Οι ακτιβιστές του Rachel Corrie έφτασαν στην Ιορδανία


Επτά άτομα που επέβαιναν στο ιρλανδικό πλοίο Rachel Corrie έφτασαν στην Ιορδανία στις 09.30 GMT την Κυριακή, μετά από την απέλασή τους από το Ισραήλ, μετέδωσε ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οπαδοί του Ηρακλή έκλεισαν τα Τέμπη.


Κλειστά είναι και πάλι τα Τέμπη από τις 5 περίπου το απόγευμα, αυτή τη φορά, εξαιτίας οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, οι οποίοι έχουν "στρατοπεδεύσει" στο ύψος των παλιών διοδίων των Τεμπών, διαμαρτυρόμενοι για τον πιθανό υποβιβασμό της ομάδας τους.

Αισχροκέρδεια απο SPAR ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ και απο τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ

Να γιατί είναι...κεφάτος ο Βερόπουλος!
Καταγγελία-φωτιά για τον Κωτσόβολο
Είναι αλήθεια οτι πολλές αλυσίδες καταστημάτων αισχροκερδούν σε βάρος του ελληνα καταναλωτή. Η αποκάλυψη της press time, μέσα απο επίσημη έρευνα  για τις διαφορές τιμών που έχουν τα super market SPAR Βερόπουλος-μέχρι και 325% ακριβότερα στην Ελλάδα απ ότι στην Σλοβενία- έρχονται να προστεθούν πολλά ακόμα κρούσματα . Ο Βερόπουλος  και όλοι οι άλλοι

Ακόμα έχει τον Χατζηεμμανουήλ ο Ιερώνυμος;



Το golden boy εκ των βασικών συνομιλητών του Κωστάκη Καραμανλή
Το πρώην -επι ΝΔ-"αφεντικό" του ΟΠΑΠ,που ήλθε να ...υπηρετήσει τη χώρα μας επειδή του το ζητήσαμε (διατεινόταν πως εγκατέλειψε μια λαμπρή καρριέρα στο εξωτερικό) παραμένει στην Αθήνα και μετά την εκπραραθύρωση του απο τον Οργανισμό. Ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε όσο κανένας άλλος μέσα απο τις

Σχεδιάζαν ληστεία στην Κεντρική Τράπεζα του Άμπου Ντάμπι


Η αστυνομία στο Αμπου Ντάμπι "εξάρθρωσε έγκαιρα" τη συμμορία, που θά υπεξαιρούσε συνολικά σχεδόν ένα ποσό περίπου 15 δισ. δολαρίων από την Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.Συνελήφθησαν δύο Ιρανοί πολίτες και εκδόθηκε

ΕΘΝΙΚΗ: «Πέταξε» για Νότια Αφρική


Για τον τόπο της μεγάλης ποδοσφαιρικής «γιορτής» του καλοκαιριού, τη Νότια Αφρική, «πέταξε» αργά το βράδυ του Σαββάτου η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Οι διεθνείς μας δεν έκαναν δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», είχαν όμως προηγηθεί αυτές κατά την τελευταία τους προπόνηση στον Άγιο Κοσμά νωρίτερα το απόγευμα. Ο Ότο Ρεχάγκελ υποστήριξε ότι η Εθνική δεν

Επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη

Τέσσερις αστυνομικοί σκοτώθηκαν και δώδεκα τραυματίσθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα της Βαγδάτης.


Ο καμικάζι οδήγησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο ανάμεσα σε

Εμπλοκή Ξενίδη στο Βατοπέδι

Πολύ πριν η υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου συγκλονίσει την πολιτική ζωή της χώρας και πριν ακόμα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των παραλίμνιων εκτάσεων της Βιστωνίδας στη Μονή, η «Καθημερινή της Κυριακής» αποκαλύπτει ότι ο Σωκράτης Ξυνίδης, νυν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, συναινούσε να αποδοθούν στο μοναστήρι εκτάσεις που είχαν δεσμευτεί για το λιμένα το Πόρτο Λάγος.

Τα ακίνητα του Τσοχατζόπουλου

Μετά τις αποκαλύψεις για την αγοραπωλησία της οικίας Τσοχατζόπουλου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, η οποία άνηκε αρχικά στην οφ σορ «ΤORCASO» και άλλα ακίνητα της οικογένειας Τσοχατζόπουλου συνορεύουν με ακίνητα της «TORCASO», αυτή τη φορά στην Κυψέλη.