e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Η κάπα της "Κλεοπάτρας" αξίζει... χρυσάφι


Η χρυσή κάπα που φορούσε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ στην ταινία "Κλεοπάτρα" το 1963 πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Ντάλας του Τέξας έναντι 59.375 δολαρίων.

Στηρίζει Σαμαρά η Βόζεμπεργκ

Βήματα επιστροφής προς τη ΝΔ κάνει η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η οποία διεγράφη πρόσφατα, τονίζοντας τη στήριξή της στο κόμμα και στον Αντώνη Σαμαρά.

Φερχόφστατ: Την κρίση να πληρώσει αυτός που δημιούργησε

 Την κρίση πρέπει να πληρώσει αυτός που τη δημιούργησε, δηλαδή ο δημόσιος τομέας και όχι οι απλοί άνθρωποι, τόνισε ο επικεφαλής της ομάδας των φιλελευθέρων στην Ευρωβουλή, Γκι Φερχόφστατ, ο οποίος βρέθηκε χθες στην Αθήνα για την παρουσίαση του προγράμματος «Ελλάδα 2020».

JPMorgan: Πιθανότητα 90% για συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Μικρές πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ βλέπει η JPMorgan, δηλαδή στο 20% το επόμενο έτος.

Το σολάριουμ επικίνδυνο για καρκίνο του δέρματος


Ο αριθμός των κρουσμάτων καρκίνου του δέρματος αυξάνεται ανησυχητικά σε άτομα ηλικίας μικρότερης των 40 ετών στις ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα και που αποδίδει το φαινόμενο αυτό μερικώς στη χρήση των σολάριουμ.

Πρωτοποριακά φάρμακα για θεραπεία της ωχράς κηλίδας


Ελπίδες για θεραπεία της ηλιακής εκφύλισης της ωχράς κηλίδας, ασθένειας του ματιού, η οποία προκαλεί έως και τύφλωση, υπόσχεται ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τα πανεπιστήμια University of California at Riverside και Princeton University στις ΗΠΑ.

Νοικοκυρές, οι καλύτερες πελάτες του facebook


Μητέρες που περνούν πολλές ώρες στο σπίτι είναι οι κατεξοχήν αγοραστές προϊόντων μέσω facebook, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η ιστοσελίδα.

Η Πειραιώς καταγγέλλει δημοσίευμα του Reuters

Αυστηρή ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει δυσφημιστικό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, για δήθεν κρυφές αγοραπωλησίες ακινήτων από τον πρόεδρο της, κ. Μιχάλη Σάλλα και μέλη της οικογενείας του, εξέδωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Αύξηση 20,4% στα έσοδα των εφοριών τον Μάρτιο


Αύξηση 20,4% σημείωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έσοδα των ΔΟΥ τον Μάρτιο, εξαιτίας της ρύθμισης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές (αντλήθηκαν περισσότερα 407 εκατ. ευρώ σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι), ενώ αύξηση 2% σημείωσαν και τα έσοδα από ΦΠΑ, με αποτέλεσμα να υπερκαλυφθεί η απώλεια εσόδων ύψους 328 εκατ. ευρώ που σημειώθηκε στα τελωνεία.

Σχέδιο αναθεώρησης της διαδικασίας επιστροφής του ΦΠΑ

Σχέδιο αναθεώρησης του κανονιστικού πλαισίου επιστροφής ΦΠΑ επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του αρμοδίου υπουργού Φίλιππου Σαχινίδη, η διαδικασία να εξορθολογιστεί και να επιταχυνθεί η επιστροφή φόρων.

Με διαδικασίες-εξπρές τα συναινετικά διαζύγια


Σε μια μόλις εβδομάδα - αντί σε ένα χρόνο - θα μπορεί πλέον να εκδίδεται ένα συναινετικό διαζύγιο, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις, που τέθηκαν σε εφαρμογή από τη Δευτέρα και επιφέρουν αλλαγές και στο καθεστώς κατάθεσης μηνύσεων.

Απεβίωσε η τελευταία απόγονος της οθωμανικής δυναστείας

Η Φατμά Νεζλισάχ Οσμάνογλου Σουλτάν, πριγκίπισα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και πριγκίπισσα της Αιγύπτου, η τελευταία απόγονος της οθωμανικής δυναστείας, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 91 ετών, στην Κωνσταντινούπολη, την πρώην πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όπου και θα ταφεί.

Τη Μ. Εβδομάδα η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών


Το Υπουργικό Συμβούλιο αναμένεται να λάβει την απόφαση για τους όρους ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Βολές Διαμαντοπούλου κατά της Αριστεράς

Η περίοδος των τελευταίων ετών ήταν η πιο δύσκολη καθώς ήταν δραματικό να παίρνεις αποφάσεις για τους πολίτες, δήλωσε η υπουργός Ανάπτυξης, Αννα Διαμαντοπούλου, προσθέτοντας ότι έγιναν κάποιες μεταρρυθμίσεις αλλά ποτέ δεν χτυπήθηκε, όπως είπε, «ο καρκίνος».

Στην «απομόνωση» οι μετανάστες που συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία

Τρέχει και δε φτάνει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει το υγειονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει από το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

Ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με 200 νέους αστυνομικούς


Την πάταξη της εγκληματικότητας έχει βάλει στόχο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενισχύοντας την ομάδα ΔΙΑΣ με 200 νέους αστυνομικούς - ειδικούς φρουρούς.

Δήλωσαν για τακτοποίηση... ανύπαρκτα αυθαίρετα

Αν μη τί άλλο προνοητικοί εμφανίζονται ορισμένοι επίδοξοι ιδιόκτητες αυθαιρέτων.

Στους πρώτους χάρτες με τα δηλωμένα προς τακτοποίηση αυθαίρετα που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Περιβάλλοντος, μεταξύ των 300.000 αυθαιρέτων, υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν δηλωθεί κτίσματα τα οποία δεν υπάρχουν, με στόχο, προφανώς, να μπουν στη ρύθμιση αυθαίρετα που θα ανεγερθούν αργότερα.

Λεφτά υπάρχουν για τη... χρηματοδότηση των κομμάτων

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διενέργεια εκλογών έχει ήδη ξεκινήσει και ως εκ τούτου, τα κόμματα χρειάζονται τις απαραίτητες ενέσεις... ρευστότητας.

Βόμβα ΣΔΟΕ κατά ΓΕΝΟΠ

Συνδικαλιστικά στελέχη της ΓΕΝΟΠ είχαν στήσει χορό εκατομμυρίων σε βάρος της ΔΕΗ, καθώς μέσω υπερτιμολογήσεων εισέπραξαν 2.080.209 ευρώ.

Παπαδήμος: Προτεραιότητα για την Ελλάδα οι AΠΕ

Ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπδήμος χαρακτήρισε εθνική προτεραιότητα τις επενδύσεις σε έργα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που θα τονώσουν την ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος «Ήλιος» συνολικού προϋπολογισμού 20 δισ. ευρώ.

Ανοδικές τάσεις στο Χ.Α.

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τη μεγάλη πτώση της χθεσινής συνεδρίασης, αν και η απουσία εγχώριου καταλύτη πιθανόν να επηρεάσει την ελληνική αγορά.«Απουσία ειδησεογραφίας που θα μπορούσε να κινήσει την αγορά, θα αναμέναμε η αγορά να δοκιμάσει χαμηλότερα επίπεδα», σχολίασε η Eurobank [EFGr.AT] Χρηματιστηριακή. Αλλοι αναλυτές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο τεχνικής ανάκαμψης των τραπεζών.