e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ανοδος 0,41% στο Χ.Α

Με θετικό πρόσημο, στις 666,95 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, καταγράφοντας άνοδο 0,41%.

Δείτε πότε θα περάσετε ΚΤΕΟ το όχημα σας


Ένα μήνα πριν από το νέο έτος το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα ελέγχου ΚΤΕΟ των οχημάτων.

Τρεις συλλήψεις για παραχάραξη χαρτονομισμάτων

Στη σύλληψη τριών παραχαρακτών, δύο ανδρών 18 και 34 ετών και μιας γυναίκας 50 ετών, προχώρησε η αστυνομία στο Κερατσίνι και στον Κορυδαλλό.Οι δύο άντρες συνελήφθησαν μετά από αξιοποίηση πληροφορίας και στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, παραχαραγμένα χαρτονομίσματα συνολικής αξίας 50.740 ευρώ.

«Εκδίδονται οι Ελληνίδες λόγω κρίσης» γράφει τουρκική εφημερίδα

 Προκλητικό και πέρα από κάθε λογική είναι τουρκικό δημοσίευμα το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσιάζει μέρος των Ελληνίδων ως ιερόδουλες!

Focus: Οι Έλληνες προτιμούν το AIDS από την ανεργία

Μετά το προκλητικό εξώφυλλο με την Αφροδίτη της Μήλου να απεικονίζεται να κάνει απρεπή χειρονομία και την Ακρόπολη να βυθίζεται, το περιοδικό Focus επανέρχεται στο «αγαπημένο» του θέμα που δεν είναι άλλο από την Ελλάδα.

WSJ: Καρχαρίας της ευρωζώνης η Μέρκελ

Με ιδιαίτερα καυστικά σχόλια αναφέρεται σο πρόσωπο της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ , ο επικεφαλής οικονομικών ερευνών του αμερικανικού Ινστιτούτου Hudson, Έρβιν Στέλτζερ ο οποίος με άρθρο του στη Wall Street Journal, την παρομοιάζει με... «καρχαρία» που έχει ακόρεστη όρεξη και απειλεί να κατασπαράξει την ευρωζώνη.

Κομισιόν:Το ευρωομόλογο στοχεύει στην ενότητα, όχι στη διάσπαση

Τις προτάσεις της για την έκδοση του ευρωομολόγου υπερασπίζεται για μια ακόμη φορά η Κομισιόν, διαμέσου του εκπροσώπου του Επιτρόπου Όλι Ρεν, Αμαντέους Αλταφάζ.

Το σύμβολο των Βρυξελλών... έγινε τσολιάς


Με παραδοσιακή ελληνική ενδυμασία ντύθηκε το γνωστό αγαλματίδιο-σύμβολο των Βρυξελλών, Manneken-pis, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων (Plaisirs d’ Hiver 2011) από τις 25 Νοεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου και στις οποίες «η Ελλάδα είναι η τιμώμενη χώρα».

Έχασε τη δυναμική του το ΧΑΑ-αντιστέκονται οι τράπεζες


Δεν μπόρεσε να κρατήσει το θετικό πρωινό του ξεκίνημα το Χρηματιστήριο Αθηνών και πέρασε σε αρνητικό έδαφος λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι. Ωστόσο, ο τραπεζικό δείκτης σημειώνει άνοδο πάνω από 3,5%, επαναλαμβάνοντας το μοτίβο της Παρασκευής.Στις 13:55 ο γενικός δείκτης καταγράφει απώλειες 0,27%, υποχωρώντας στις 662,23 μονάδες, με τις τράπεζες να κερδίζουν πάνω από 3,5%.

Νέο τεστ προβλέπει την προεκλαμψία

Η προεκλαμψία είναι μια σοβαρή διαταραχή που εμφανίζεται στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης, χαρακτηρίζεται από υψηλή πίεση του αίματος και αυξημένα ποσά πρωτεΐνης στα ούρα και είναι μία δυνητικά θανατηφόρος κατάσταση.

Πέθανε ο σκηνοθέτης Κεν Ράσελ

Ο Βρετανός σκηνοθέτης Κεν Ράσελ, υποψήφιος στα βραβεία Όσκαρ το 1970 για την ταινία του "Women in Love" (Ερωτευμένες Γυναίκες, παραγωγή 1969) πέθανε το βράδυ της Κυριακής 27/11, σε ηλικία 84 ετών.

Στη 12αδα της ακρίβειας η Αθήνα για αγορά διαμερίσματος

Αν και η ελληνική οικονομία καταρρέει, με την ύφεση να αγγίζει το 6,1% και την αγορά να έχει μπει στην...κατάψυξη, η αγορά ακινήτων συνεχίζει να παραμένει σε απαγορευτικά επίπεδα.

Έρχεται το τέλος σε... 10 μέρες

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις σε διεθνές επίπεδο για το μέλλον και τη βιωσιμότητα της Ευρωζώνης. Την ίδια ώρα Μέρκελ και Σαρκοζί οραματίζονται Ευρωζώνη δύο «ταχυτήτων» σχεδιάζοντας ένα νέο Σύμφωνο Σταθερότητας στο οποίο θα προβλέπεται σκληρή δημοσιονομική πολιτική και κυρώσεις για τις χώρες που το παραβιάζουν.

Η Charlize Theron... σπασικλάκι στο σχολείο

Μπορείτε να φανταστείτε ποια ήταν σπασικλάκι στα μαθητικά της χρόνια; Η ίδια η Charlize Theron αποκαλύπτει ότι ως μαθήτρια τα αγόρια την αντιπαθούσαν και ποτέ δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε μια παρέα!

Αύξηση 18,5% στην ισχύ των αιολικών πάρκων της χώρας

Ξεπέρασε τα 1600 μεγαβάτ τον Οκτώβριο, η ισχύς των αιολικών πάρκων που βρίσκονται σε λειτουργία, σημειώνοντας αύξηση 18,5 % σε σχέση με το τέλος του 2010.

Ο εθισμός στο Διαδίκτυο φέρνει απομόνωση και κατάθλιψη

Τάση στην απομόνωση και την εσωστρέφεια εκδηλώνουν τα άτομα που είναι εθισμένα στο Διαδίκτυο, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν και χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ξένες μελέτες έδειξαν ότι τα άτομα που είναι εθισμένα στο διαδίκτυο παρουσιάζουν συννοσηρότητα σε ποσοστό 60% με υψηλές συχνότητες εμφάνισης άγχους, κατάθλιψης και κατάχρησης ουσιών.

"Προχωράει" το Σχέδιο Νόμου για την "Επιχειρηματικά Φιλική Ελλάδα"

Θέμα χρόνου είναι η οριστικοποίηση του Σχεδίου Νόμου για την «Επιχειρηματικά Φιλική Ελλάδα» και η υποβολή του στο υπουργικό συμβούλιο, όπως ενημερώνει με έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Η βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος είναι ένας στρατηγικής σημασίας στόχος για το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, αναφέρει ο κ. Χρυσοχοΐδης και ενημερώνει ότι έχει ήδη συγκροτηθεί Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή με σκοπό τη σύνταξη οριζόντιου πολυνομοσχεδίου που θα ρυθμίζει θέματα για την «Επιχειρηματικά Φιλική Ελλάδα».

Τελειώνει η επεξεργασία των μελετών για τα ασφαλιστικά ταμεία

Ολοκληρώνεται εντός της ημέρας η πλήρης επεξεργασία των αναλογιστικών μελετών βιωσιμότητας για τις επικουρικές συντάξεις και τα εφάπαξ των ασφαλιστικών Ταμείων.

Σε εφεδρεία από Δευτέρα 16.000 εργαζόμενοι

Περίπου 16.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα δουν τη Δευτέρα την πόρτα εξόδου του Δημοσίου. Οι υπάλληλοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και ενταχθεί στην εργασιακή εφεδρεία.

Στο 6,1% η ύφεση

Άκρως απογοητευτικά είναι τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία καθώς ακόμη και οι προβλέψεις για ύφεση η οποία θα άγγιζε το 5,5%, διαψεύστηκαν και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία του ΟΟΣΑ, η ύφεση εκτοξεύτηκε στο 6,1% φέτος ενώ η ελληνική οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 3% το 2012. Οι προβλέψεις για την ανάπτυξη είναι σχεδόν αναιμικές καθώς προβλέπεται ανάπτυξη μόλις 0,5%, το 2013.Σύμφωνα με το World Economic Outlook το οποίο δημοσιοποίησε ο Οργανισμός, «το ρίσκο ως προς τις προοπτικές είναι σημαντικό», ενώ «οποιαδήποτε αποδυνάμωση της αποφασιστικότητας των Αρχών να εφαρμόσουν πλήρως το πρόγραμμα προσαρμογής (της ΕΕ και του ΔΝΤ) θα αυξήσει περαιτέρω τον κίνδυνο χρεοκοπίας».

"Μαγειρεύουν" νέο Σύμφωνο Σταθερότητας οι "Μερκοζί"

Η οικονομική κρίση στη δίνη της οποίας κινδυνεύει να μπει ολόκληρη η Ευρωζώνη, φαίνεται πως θορύβησε τον γαλλογερμανικό άξονα ο οποίος ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα νέο Σύμφωνο Σταθερότητας - στα πρότυπα της Συμφωνίας του Σένγκεν- προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση χρέους.

Ανοίγει η αυλαία της διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή

Με τη συμμετοχή 10.000 αξιωματούχων από 194 χώρες ξεκινά σήμερα στη Νότιο Αφρική η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, και ενώ έχει ήδη αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την εκπνοή του Πρωτοκόλλου του Κιότο.

Ετοιμάζονται για τη δραχμή κορυφαίες εταιρείες συναλλαγών

Σάρκα και οστά αρχίζει να παίρνει το ενδεχόμενο επιστροφής της χώρας μας στη δραχμή με την απειλή για διάλυση της Ευρωζώνης να πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Έως αύριο η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων

Σήμερα ή το αργότερο αύριο, Τρίτη, θα εκδοθεί η εγκύκλιος για το τέλος ακινήτων και τις κοινωνικές ομάδες που εξαιρούνται, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασκοβίτη.