e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει ρίγος σε όλη την Ελλάδα: Δεν έχεις να πληρώσεις; Θάνατος! Επιστολή σοκ προς το Ινστιτούτο υγείας του Παιδιού από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια: «Να προκαταβάλλεται κάθε κόστος εξέτασης, είτε πρόκειται για βρέφη απόρων, είτε για πολύτεκνους, είτε για αλλοδαπούς».

-Νέο θαλασσοδάνειο 6 εκατομμυρίων ευρώ σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από την Attica bank και ας… χρωστούν ήδη 280 εκατομμύρια. Άραγε οι Παπανδρέου- Βενιζέλος θα καταγγείλουν τους τραπεζίτες και γι’ αυτό;

-Και οι βουλευτές τη… βολή τους. Ο προϋπολογισμός βλέπει 35 εκ. ευρώ για επιδόματα και έξοδα κίνησης βουλευτών. Μένουν δηλαδή σχεδόν ανέπαφα τα εισοδήματά τους!

Βιβλίο το «μαζί τα φάγαμε»!


 
Διαβάστε στην Press Time



Το γράφει Θόδωρος Πάγκαλος. Το περιεχόμενο του και τι δηλώνει ο ίδιος για αυτό.

Γιάννης Μουρμουράς.


 
Διαβάστε στην Press Time



Μουρμούρες… για το Βατοπέδι. Η κατάθεσή του. Τι έκανες για το σκάνδαλο υπουργέ μου;

«Φωτιά» στην αγορά.


 
Διαβάστε στην Press Time



45% πάνω οι τιμές. Η ασυδοσία στα super market και ο αδρανής κύριος Χρυσοχοΐδης.

Το Focus ξεγυμνώνεται.



 
Διαβάστε στην Press Time



Οι Γερμανοί τώρα ζητούν συγνώμη για το «δάκτυλο» της Αφροδίτης.

Πάγωμα του μέτρου της εφεδρείας, ζήτησε ο Μ. Βορίδης

Να παγώσει το μέτρο της εφεδρείας προκειμένου να μελετηθεί καλύτερα το ζήτημα, ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

"Ευρασιατική Οικονομική Ένωση" των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ

Η Ρωσία, η Λευκορωσία και το Καζακστάν θα υπογράψουν την Παρασκευή συμφωνία για τα πρώτα στάδια της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης, ενός σχεδίου του ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν, με στόχο την στενότερη συνεργασία των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.Ο ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ και οι ομόλογοί του της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο και του Καζακστάν Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ θα υπογράψουν στη Μόσχα την "Διακήρυξη για την Ευρασιατική Οικονομική Ολοκλήρωση", ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2012


Ως προϋπολογισμό της μετάβασης από την κατάσταση της απαισιοδοξίας προς μία νέα εθνική αφετηρία χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του 2012 ο υπουργός Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλος. Προβλέπει έλλειμμα 5,4% αν εφαρμοστεί η απομείωση του χρέους- αν δεν εφαρμοστεί θα φτάσει στο 6,7%. Παράλληλα προβλέπεται ύφεση 2,8%, ενώ η ανεργία θα ανέλθει στο εφιαλτικό 17,1%

Παπαδήμος: Στηρίξτε τη νέα κυβέρνηση

Τη στήριξη του κυβερνητικού έργου ζήτησε ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί ενώ πριν από λίγα λεπτά κατατέθηκε στη Βουλή το «στικάκι» του προϋπολογισμού.

Μυστικό σούπερ όπλο δοκιμάστηκε στις ΗΠΑ


Ο αμερικανικός στρατός πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη δοκιμαστική πτήση μιας τηλεχειριζόμενης ιπτάμενης υπερηχητικής βόμβας, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες να πλήττουν στόχους μέσα σε μια ώρα σε οποιοδήποτε σημείο στον κόσμο, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο.

ΥΠΟΙΚ: Δυνατότητα διεύρυνσης των εξαιρέσεων για το χαράτσι

Το υπουργείο Οικονομικών δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να διευρυνθούν οι εξαιρέσεις για την καταβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης.

Οι διάσημοι πελάτες του Μακεδονία Παλλάς


Μπορεί να μην περπάτησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ίσως δεν έγιναν αντιληπτοί από την πλειοψηφία των πολιτών. Ωστόσο, η Θεσσαλονίκη φιλοξένησε όλους τους πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, πολλούς ξένους ηγέτες και πλήθος προσωπικοτήτων από το πολιτικό και καλλιτεχνικό στερέωμα και, μάλιστα, σ’ έναν χώρο- σημείο αναφοράς για την πόλη, που, σήμερα, βρίσκεται εν μέσω "φουρτούνας".

"Η ΕΚΤ δεν πρέπει να τυπώσει χρήμα" λέει ο Βεστερβέλε


Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν πρέπει να τυπώσει χρήμα για να βοηθήσει να αμβλυνθεί η κρίση στην ευρωζώνη, καθώς κάτι τέτοιο θα προσέφερε μόνο βραχυπρόθεσμη ανακούφιση και θα μπορούσε να ενισχύσει τον πληθωρισμό και να διαλύσει τη μεταρρύθμιση, γράφει ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε στο σημερινό φύλλο των Financial Times.

Με ΑΣΕΠ η επιλογή των διευθυντών στο Δημόσιο


Την αξιοκρατική επιλογή των επικεφαλής στους οργανικούς φορείς του Δημοσίου προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Ρέππας με νέα υπουργική απόφαση.

Η εφεδρεία βάζει νέο «χειρόφρενο» στα ΜΜΜ


«Ετοιμοπόλεμοι» είναι οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς οι οποίοι ετοιμάζουν νέο γύρο κινητοποιήσεων λόγω της εφαρμογής του μέτρου της εφεδρείας.

Το κούρεμα και η... υπογραφή

Σε τι ποσοστό προσδοκάται ότι θα φτάσει η συμμετοχή των ευρωπαϊκών τραπεζών στο δεύτερο κατά σειρά «κούρεμα» του ελληνικού χρέους, που επιχειρείται στη βάση των αποφάσεων της 27ης Οκτωβρίου;

Κατάθεση του προϋπολογισμού με το βλέμμα στην τρόικα


Επί τάπητος στο υπουργικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του Λ. Παπαδήμου τίθεται το πρωί της Παρασκευής ο προϋπολογισμός του 2012 - ο πρώτος με πρωτογενές πλεόνασμα, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο -, ενώ την ίδια ημέρα αναμένεται στην Αθήνα η τρόικα για διαπραγματεύσεις αναφορικά με το νέο αναθεωρημένο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση ύψους 130 δισ. ευρώ. Ο προϋπολογισμός - το προσχέδιο του οποίου θα παρουσιάσει ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη Τύπου - αναμένεται να κατατεθεί το μεσημέρι στη Βουλή.

Πτωτικές τάσεις στο Χ.Α.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται το Χ.Α., με την προσοχή να είναι στραμμένη στο τελικό σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2012 που κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και στις εξελίξεις αναφορικά με το PSI.«Σήμερα, οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να συνεχίσουν πτωτικά... αναμένουμε αδύναμο ξεκίνημα για την εγχώρια αγορά», σχολίασε η Proton Bank [PRBr.AT] .