e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

“Δεν μας έχετε δείξει ακόμη το πραγματικό χρέος”!

Συνέντευξη-βόμβα του επικεφαλής της Eurostat

Στις 13 Σεπτεμβρίου, όταν θα έρθει εκ νέου στην Αθήνα κλιμάκιο της τρόικας, με αντικείμενο τη συνδρομή στην κατάρτιση του προϋπολογισμού για το 2011 και την οριστικοποίηση των μέτρων για το επόμενο έτος, αναμένεται να κριθεί επί του πρακτέου το σύνολο της οικονομικής πολιτικής και των επιλογών της κυβέρνησης για την επόμενη χρονιά, για το 2011.

Πνίγονταν τα δυο της παιδιά και η μάνα έπρεπε να διαλέξει ποιο θα σώσει

Τραγική φιγούρα η μάνα, έσωσε τη 2χρονη κόρη της, είδε τον 16χρονο γιο της να πνίγεται



Μερικές φορές η ζωή βάζει ένα τραγικό προσωπείο, φέρνοντας τον άνθρωπο στα όρια του. Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στην θέση μιας 39χρονης βρετανίδας που αντιμετώπισε το πιο σκληρό δίλημμα μιας μάνας.

Το φθινόπωρο η αμερικανική πρεμιέρα του Google TV

To Διαδίκτυο στην τηλεόραση

To Google TV, μια υπηρεσία που φέρνει τον Παγκόσμιο Ιστό στη μικρή οθόνη, θα κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική αγορά φέτος το φθινόπωρο, ανακοίνωσε την Τρίτη ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Έρικ Σμιντ.

Από τους λιγότερο φιλάνθρωπους παγκοσμίως οι Έλληνες

Πέμπτη από το τέλος ανάμεσα σε 153 χώρες κατατάσσεται η Ελλάδα αναφορικά με την προθυμία των κατοίκων της να προσφέρουν χρήματα ή χρόνο για φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού ιδρύματος.

Ευρωκοινοβούλιο-Eπιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς στα πειράματα σε ζώα στην Ευρώπη

Τα πειράματα στα ζώα στην Ευρώπη θα περιοριστούν και θα υπόκεινται σε αυστηρές κανονιστικές ρυθμίσεις, ενώ θα απαγορευτούν στους μεγάλους πιθήκους, μετά τη σημερινή υπερψήφιση από το Ευρωκοινοβούλιο ενός νόμου για την προστασία των ζώων.

Ανοίγει το μέτωπο του ΟΣΕ

«Θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο και μη τρόπο στην εκποίηση», διεμήνυσαν οι εργαζόμενοι.

Στα άκρα φτάνει η κόντρα σιδηροδρομικών και κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ μόλις δύο 24ωρα πριν από την επίσημη παρουσίαση του νομοσχεδίου για την εξυγίανση του Οργανισμού από τον υπουργό Υποδομών Δημήτρη Ρέππα, στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή.

Ανεξάρτητος υποψήφιος στην Αττική ο Α. Μητρόπουλος

Ως υποψήφιος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο «Κοινωνικής Αυτονομίας» για την Περιφέρεια της Αττικής αποφάσισε να κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Απέρριψαν και πάλι την αίτηση χάριτος του δολοφόνου του Τζον Λένον

Η Γιόκο Ονο επισήμαινε πως ο δολοφόνος αποτελεί απειλή για την ίδια και τους δυο γιους του Λένον
Τρεις μήνες πριν από την 30ή επέτειο της δολοφονίας του Τζον Λένον, οι δικαστικές αρχές της Νέας Υόρκης απέρριψαν για έκτη φορά την αίτηση χάριτος του δολοφόνου του Μαρκ Ντέιβιντ Τσάπμαν.

Χωρίς θέρμανση κινδυνεύουν να μείνουν τα σχολεία

Λιγότερα χρήματα δίνονται φέτος στις σχολικές επιτροπές, έτσι οι αίθουσες ίσως δεν ζεσταθούν τον χειμώνα σύμφωνα με την ΟΛΜΕ

Προβλήματα θέρμανσης και δυσκολία στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους είναι πιθανόν να αντιμετωπίσουν φέτος τα δημόσια σχολεία της χώρας.

Εκτός "Ομάδας Ραγκούση" ο Πάγκαλος

Διευρυμένη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστικά στο Υπουργείο Εσωτερικών, όπου βρέθηκε από νωρίς το πρωί ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, φουντώνοντας έτσι τα σενάρια για αλλαγή ρόλων και δεδομένων στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Κάνουν “πειράματα” με Φ.Π.Α. και πετρέλαιο θέρμανσης-βάζουν “φωτιά” στην τσέπη των πολιτών

- Σενάριο για μικρή αύξηση του χαμηλού Φ.Π.Α. και διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου



- Δεν θα πληρώνει το κράτος τις θερμαινόμενες πισίνες λέει ο υπουργός!


- Η Κυβέρνηση παραδέχεται ότι ακόμη δεν έχει έτοιμο σχέδιο ενόψει προϋπολογισμού