e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πέθανε ο άνθρωπος που έφτιαξε το Red Bull


Ο Τσαλέο Γουβίντια που βγήκε από τη φτώχεια και έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο χάρη στο έξυπνο μάρκετινγκ του ενεργειακού ποτού Red Bull πέθανε στη γενέτειρά του την Ταϊλάνδη.Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο Τσαλέο πέθανε από φυσικά αίτια σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ το Σάββατο.

Πολιτικό «πάντρεμα» Καμμένου και Δημαρά;

 Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με πληροφορίες η ένωση των κομμάτων του Καμμένου και του Δημαρά.
Οι δύο βουλευτές φαίνεται ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για να «παντρέψουν» τα κόμματά τους, να τα ενώσουν και να κατέβουν μαζί στις εκλογές.

Κατακόρυφη αύξηση των ασυνεπών επιχειρήσεων


Με ανάγλυφο τρόπο αποτυπώνει τα σημάδια της κρίσης στις ελληνικές επιχειρήσεις μελέτη της ICAP Group, σύμφωνα με την οποία το ποσοστό των ασυνεπών επιχειρήσεων κατά την περίοδο 2010-2011 παρουσίασε αύξηση της τάξης του 181% σε σχέση με την περίοδο 2003 – 2009.

Zougla tv το «παλιό» channel 9


Στα χέρια του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου φαίνεται ότι περνάει η συχνότητα του channel 9, το οποίο θα μετανομαστεί σε zouglatv.

Γιαννίτσης στην θέση του Βενιζέλου

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης αναλαμβάνει το υπουργείο Οικονομικών στην θέση του παραιτηθέντα Ευάγγελου Βενιζέλου.

«1821: Η ανολοκλήρωτη επανάσταση» στις «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3


Με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οι «Ανιχνεύσεις» της ΕΤ3 την Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012, στις 23.00, παρουσιάζουν το αφιέρωμα «1821: Η ανολοκλήρωτη επανάσταση».

Βενιζέλος από τα παλιά…

 Πιο χαλαρός από κάθε άλλη φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.Εμφανώς ευχαριστημένος από την συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή εκλογική ανάδειξη του, αλλά και αποφορτισμένος καθώς από πάνω του έφυγε ουσιαστικά το βάρος του υπουργείου Οικονομικών ο ίδιος μίλησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα της χώρας.

Κουτρουμάνης: Δώσαμε μάχη με την τρόικα για 13ο και 14ο

Ανταπαντώντας σε αυτά που δήλωσε ο Πωλ Τόμσεν στο Βήμα της Κυριακής, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης τόνισε πως η τρόικα επέμενε στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.

Αντί για επενδύσεις στέλνουν μηνύσεις οι Γερμανοί

Από τη μία ο Ρέσλερ επιμένει στις γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα από την άλλη πλευρά οι Γερμανοί επιχειρηματίες φαίνεται να έχουν τελείως διαφορετική άποψη και αντί για επενδύσεις ετοιμάζονται για μηνύσεις.

Το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει την 25η Μαρτίου


Την επέτειο της 25ης Μαρτίου θα γιορτάσει το Μουσείο Ακρόπολης με ειδικές παρουσιάσεις και μουσικές εκδηλώσεις και με ελεύθερη είσοδο για όλους από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Αλλάζει ριζικά ο Δημόσιος τομέας

Νέες μεγάλες περικοπές στο δημόσιο τομέα θα πρέπει να αναμένονται έως το τέλος του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους και στις αρχές του επομένου.

Ποιοί είναι οι ellines.com;


Η πρώτη διαδικτυακή κοινότητα για όλους τους Έλληνες, που ζουν είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, είναι πραγματικότητα.

Απεβίωσε ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής


Έχασε τη μάχη με το θάνατο σε ηλικία 87 ετών ο ηθοποιός Νίκος Βασταρδής, πατέρας της ηθοποιού και σεναριογράφου Άννας Ανδριανού, το βράδυ της Κυριακής 18 Μαρτίου.

Στις 29 Απριλίου στήνονται οι κάλπες;

Οι κάλπες στήθηκαν χθες για το ΠΑΣΟΚ και ανέδειξαν –και επίσημα πρόεδρο- τον κ. Βενιζέλο, ωστόσο οι επόμενες κάλπες που θα αφορούν τις εθνικές εκλογές σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα στηθούν στις 29 Απριλίου.

Στο τραπέζι του Υπουργικού δυο πολυνομοσχέδια

Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στις 6 το απόγευμα, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ράιχενμπαχ: Δεν μπορεί να στηριχθεί φέτος η Ελλάδα στον τουρισμό

Δυσοίωνες προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό έκανε ο Ράιχενμπαχ ο οποίος εκτίμησε πως το 2012 –ο ελληνικός τουρισμός- δεν θα έχει την επιτυχία που σημείωσε το 2011.