e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews


Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news


Διαβάστε εκτάκτως από την Πέμπτη όλα όσα συμβαίνουν στον μαγικό κόσμο του χρήματος.
Οικονομία, επιχειρήσεις, χρηματιστήριο και πολιτική.
Παρασκήνιο και αποκαλύψεις.
Deal news. Η αξιόπιστη εφημερίδα.


Top Secret
Το σχέδιο για την ακίνητη περιουσία.
Οι τρεις φάσεις του χρονοδιαγράμματος για 25 δις ευρώ.
Δημιουργείται φορέας με τίτλο Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο Ακινήτων.

Insider στο επιχειρείν

 

Διαβάστε στην Deal news

 -Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Καταργείστε τώρα 38 φόρους υπέρ τρίτων.
-Ποια θα είναι η επόμενη μέρα για τη ΔΕΠΑ
-Στα «βράχια» ο Κούστας με ζημιές 102,3 εκατομμύρια.
-Οι κινήσεις του Γιώργου Γεράρδου με το Πλαίσιο εν μέσω κρίσης και τα μεγάλα deal του Μπελλέ με τον «Νηρέα».


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Κράχ στις Ταχυμεταφορές

 

Διαβάστε στην Deal news


 55 λουκέτα μέσα στο 2009 στο κλάδο των ταχυμεταφορών. Το κράχ. Ποιες εταιρίες ανθίστανται και τι συμβαίνει στο παρασκήνιο με τα ΕΛΤΑ.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Μετωπική λιανέμπορων – βιομηχάνων

 

Διαβάστε στην Deal news



 Η κόντρα κρατάει χρόνια αλλά τώρα άναψε για τα καλά. Μετωπική λιανέμπορων και ιδιοκτητών Super Market με τις βιομηχανίες και τους προμηθευτές τους. Γιατί η διαμάχη τους έγινε κυρίαρχο θέμα στο Συνέδριο με τον Μαχαίρα της Α.Β να ανάβει φωτιές. Η θέση των δύο πλευρών.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Εντολή της τρόικα για τις τράπεζες

 
Διαβάστε στην Deal news

 Εντολή της Τρόικας προς τις Τράπεζες. Προχωρήστε σε συγχωνεύσεις αλλά όχι με τους «μικρούς». Τι συμβαίνει τώρα με Εθνική και Alpha Bank.
To ενδιαφέρον των κινέζων για την Proton και οι αρχικές συζητήσεις με τους αμερικανούς. Γιατί ο Λαυρεντιάδης βρίσκεται τώρα στο Πεκίνο.
Ρωσικό fund «φλερτάρει» με την Τ- Βank.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Αρχίζουν οι αποκρατικοποιήσεις. Τι συμβαίνει με τον ΟΤΕ ;

 

Διαβάστε στην Deal news

 Ο κύβος ερίφθη για τις αποκρατικοποιήσεις. Οι σύμβουλοι που ορίστηκαν και οι εταιρίες που πιάνουν δουλειά για Ελληνικό, Σπάτα και Ταμείο Παρακαταθηκών. Ποιοι ακολουθούν. Ο γρίφος Παπακωνσταντίνου και τι παιχνίδι «παίζεται» με τον ΟΤΕ. Παγώνει η μεταβίβαση ποσοστού του Δημοσίου στην Deutche Telecom. To μυστικό με την επένδυση των 500 εκατομμυρίων και πως «εμπλέκονται» Forthnet, Hol και On Telecom.


Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr
Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν

Το σχέδιο για την ακίνητη περιουσία του δημοσίου


 


Διαβάστε στην Deal news



Top Secret. Αποκαλύπτουμε όλο το σχέδιο για την ακίνητη περιουσία του Δημοσίου. Οι τρείς φάσεις του χρονοδιαγράμματος με στόχο την είσπραξη 25δις. Η δημιουργία του φορέα με τίτλο Εθνικό Αναπτυξιακό Ταμείο Ακινήτων. Η καταγραφή, τα μεγάλα project, τα καταπατημένα και τα διαμερίσματα που θα βγουν στο σφυρί.










Deal και στην online εποχή www.dealnews.gr


Συμβαίνουν τώρα και σας αφορούν


Απώλειες 1,42% κατέγραψε το Χρηματιστήριο την Τετάρτη

Στις 1.588,33 μονάδες


Η αναβολή των κρίσιμων αποφάσεων για την κρίση χρέους στην Ευρώπη για τον Ιούνιο, σε συνδυασμό με την νευρικότητα που υπάρχει στην ελληνική οικονομία με το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων να ισχυροποιείται συνεχώς, συνέβαλαν στη δημιουργία αρνητικού κλίματος στην αγορά με τους επενδυτές να προχωρούν σε ρευστοποιήσεις. Θετική είδηση για την αγορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε επιλεκτικές τοποθετήσεις αποτελούν οι εξελίξεις στον τομέα των αποκρατικοποιήσεων. Ωστόσο, εξηγούν οι ειδικοί, επειδή ως γεγονός έχει προεξοφληθεί θα πρέπει να υπάρξει κάτι πιο συγκεκριμένο, ώστε να αντιδράσει η αγορά.

Πέθανε η Ελίζαμπεθ Τέιλορ

Πέθανε σήμερα η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, «η τελευταία μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ», όπως ήταν γνωστή, σε ηλικία 79 ετών. Η διάσημη ηθοποιός είχε εισαχθεί πριν έξι εβδομάδες στο Ιατρικό Κέντρο Σίνταρς-Σινάι του Λος Άντζελες, με έντονα καρδιολογικά συμπτώματα.

«Γκρίνια» στο Υπουργικό για την απροθυμία των τραπεζών να ενισχύσουν την αγορά


Αποδέκτης ο Γ.Παπακωνσταντίνου


Τα πυρά αρκετών συναδέλφων του δέχθηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με αφορμή την ασφυξία που επικρατεί στην αγορά, λόγω της άρνησης των τραπεζών να παράσχουν μεγαλύτερη ρευστότητα.

Παπανδρέου: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να μας κλείσει στα γραφεία μας

Σαφές μήνυμα προς υπουργούς και βουλευτές έστειλε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου εν όψει των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου.

ΝΑΤΟϊκά πλοία περιπολούν ανοιχτά της Λιβύης για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων

Φρεγάτες στέλνει η Τουρκία


Πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ περιπολούν από την Τετάρτη ανοιχτά των ακτών της Λιβύης, προκειμένου να εφαρμοστεί το εμπάργκο όπλων που έχει συμφωνηθεί, την ώρα που η Συμμαχία φαίνεται έτοιμη να αναλάβει το στρατιωτικό σκέλος της επιχείρησης. Πέντε πλοία και ένα υποβρύχιο στέλνει η Τουρκία για την εφαρμογή του εμπάργκο.

Γλυπτό, που πωλήθηκε σε δημοπρασία για τέσσερα εκατ. δολάρια, ήταν πλαστό

Έπειτα από ενδελεχή έλεγχο


Γλυπτό που αναπαριστά πολεμιστή των Μάγια και πωλήθηκε σε δημοπρασία στο Παρίσι για περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια είναι ψεύτικο, ανακοίνωσε το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικού. Το πέτρινο αγαλματίδιο ενός μασκοφόρου, που δόθηκε στη δημοπρασία από ιδιώτη, θεωρείτο ως ένα εντυπωσιακό δείγμα της προ-κολομβιανής τέχνης, ένα μοναδικό κομμάτι της περιόδου 550 ως 950 μ.Χ.

Νέα υποχώρηση της αμόλυβδης

Περαιτέρω μείωση των τιμών των καυσίμων καταγράφεται σήμερα, με τις τιμές της αμόλυβδης να αποκλιμακώνονται ταχύτερα σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται σήμερα στο 1,66 ευρώ, από 1,663 χθες και 1,68 την προηγούμενη Τετάρτη (συνολική μείωση 2 λεπτά ανά λίτρο).

Στα χέρια του πρωθυπουργού το πόρισμα για τις αλλαγές στην Τριτοβάθμια

Στη νομοπαρασκευαστική διαδικασία


α αποτελέσματα της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ) παρέδωσαν στον πρωθυπουργό η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, καθηγητής Αλέξανδρος Λυκουριώτης.Σύμφωνα με τα τελικά συμπεράσματα προκρίνεται η εισαγωγή των υποψηφίων σε σχολές και όχι σε τμήματα, ενώ υπήρξαν αρκετές ενστάσεις των συμμετεχόντων στο διάλογο για τη διασφάλιση του αδιάβλητου του νέου συστήματος.

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου αναβάλλονται οι αποφάσεις για την ενίσχυση του μηχανισμού ευρω-στήριξης

Το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής


Τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης θα αποφασίσουν έως τα τέλη Ιουνίου και όχι στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 24-25 Μαρτίου, για τον τρόπο ενίσχυσης της πραγματικής δανειοδοτικής δυνατότητας του προσωρινού μηχανισμού στήριξης (EFSF), σύμφωνα με το προσχέδιο του κειμένου συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.Τα κράτη-μέλη αναμένονταν να συμφωνήσουν στη χρήση εγγυήσεων για την αύξηση της πραγματικής δανειοδοτικής δυνατότητας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) στα 440 δισ. ευρώ από τα 250 δισ. ευρώ που είναι σήμερα, αλλά η όποια απόφαση θα ληφθεί αργότερα φέτος, μαζί με το μόνιμο ταμείο, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), όπως επισημαίνει το Reuters.

Συνεχίζεται η πτώση του εγχώριου τουρισμού

Την κατιούσα έχει πάρει ο εγχώριος τουρισμός και το 2011 σε μια περίοδο όπου οι εκτιμήσεις για αύξηση του εισερχόμενου τουριστικού ρεύματος στην Ελλάδα, θα πρέπει να θεωρούνται βέβαιες, σύμφωνα πάντα με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας.

Στη Βουλή η δικογραφία για τις υπερτιμολογημένες μισθώσεις πυροσβεστικών ελικοπτέρων

Για τυχόν ευθύνες Μαρκογιαννάκη


Στη Βουλή διαβίβασε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αθ.Κατσιρώδης, τη δικογραφία που αφορά τις καταγγελίες για υπερτιμολογημένη μίσθωση πέντε πυροσβεστικών ελικοπτέρων, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες τού τέως αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Χρ. Μαρκογιαννάκη.Παράλληλα, ο κ. Κατσιρώδης διαβίβασε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τα αντίγραφα των υπομνημάτων του κ. Μαρκογιαννάκη, στα οποία αναφέρει τους ισχυρισμούς του επί του επίμαχου ζητήματος της μίσθωσης των ελικοπτέρων.

Τι είναι ο «θεσμός της επιφανείας» που υιοθέτησε η κυβέρνηση για την ακίνητη περιουσία

Επαναφέρεται για πρώτη φορά από το 1946


Τη δυνατότητα σύστασης εμπράγματου δικαιώματος σε γη που ανήκει σε άλλον διασφαλίζει ο «θεσμός της επιφανείας» που εισηγήθηκε πρόσφατα σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο υπουργός Επικρατείας Χ.Παμπούκης και ο οποίος επαναφέρεται για πρώτη φορά από το 1946.

Κοντά στα 116 δολάρια το μπρεντ

Παραμένει κοντά στα 116 δολάρια η τιμή του μπρεντ στις σημερινές πρωινές συναλλαγές, καθώς οι αναταραχές στην Υεμένη αναδεικνύουν τους κινδύνους ως προς τη ασφάλεια της προσφοράς από την αραβική χερσόνησο, στην οποία απαντώνται τα μεγαλύτερα πεδία άντλησης πετρελαίου στον πλανήτη. Η τιμή του προθεσμιακού συμβολαίου παράδοσης Μαΐου του αργού τύπου μπρεντ άγγιξε, σήμερα το πρωί, τα 116,40 δολάρια το βαρέλι, για να υποχωρήσει στη συνέχεια στα 115,83 δολάρια, σημειώνοντας κέρδη 13 σεντς στο βαρέλι, σε σχέση με το χθεσινό «κλείσιμο».

Σε επιφυλακή η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου

Με σύμμαχο τον καιρό


Επί ποδός θα βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης η Τροχαία για την έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου. Με σύμμαχο τον καιρό θα εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα οι εκδρομείς.

Οι αποδοκιμασίες πολιτών προβληματίζουν τους πολιτικούς εν όψει των παρελάσεων

Μετά τα τελευταία περιστατικά


Δυστοκία υπάρχει στα κομματικά επιτελεία, κυρίως του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, σχετικά με την εκπροσώπηση στις παρελάσεις και τις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, καθώς πολλοί υπουργοί και βουλευτές φέρονται να είναι προβληματισμένοι από το ενδεχόμενο να έρθουν αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες πολιτών.Τα πρόσφατα παραδείγματα αντιδράσεων εναντίον πολιτικών, με κορυφαίο την επίθεση με γιαούρτια εναντίον του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου στην Κερατέα, προβληματίζουν τους πολιτικούς.

Γ.Παπανδρέου: Η αναδιάρθρωση του χρέους θα οδηγούσε σε κατάρευση των τραπεζών

Ο πρωθυπουργός δηλώνει στο γερμανικό περιοδικό Στερν ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα οδηγούσε σε κατάρρευση τις ελληνικές τράπεζες


Η αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους θα οδηγούσε πιθανότατα στην κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στο γερμανικό περιοδικό Stern.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου

Κλειστοί δρόμοι την Πέμπτη και την Παρασκευή


Κλειστό για τους οδηγούς θα είναι την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί το κέντρο της Αθήνας λόγω της μαθητικής και της στρατιωτικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου που θα γίνει στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας την Πέμπτη από τις 09.00 και έως το τέλος της παρέλασης δεν θα επιτρέπεται η στάση – στάθμευση των οχημάτων, ενώ θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία στους δρόμους:

Επανεξετάζονται συγκεκριμένες περιπτώσεις συγχωνεύσεων σχολείων, είπε η υπουργός Παιδείας

Σύσκεψη με περιφερειακούς διευθυντές


Σύσκεψη με τους 13 περιφερειακούς διευθυντές εκπαίδευσης είχε την Τετάρτη η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, με στόχο τον προγραμματισμό της νέας σχολικής χρονιάς που ξεκινά τον Σεπτέμβριο με βάση τον νέο χάρτη που προέκυψε από τις συνενώσεις των σχολείων. Η υπουργός τόνισε ότι συγκεκριμένες περιπτώσεις συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων επανεξετάζονται. Συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια από φοιτητικούς συλλόγους.

Στον Άρειο Πάγο η δικογραφία για τα γερμανικά υποβρύχια

Στο δρόμο για τη Βουλή


Toν δρόμο για τον Άρειο Πάγο παίρνει την Τετάρτη η δικογραφία για την υπόθεση των τεσσάρων υποβρυχίων τύπου 214, με σκοπό να εγκριθεί η διαβίβασή της στη Βουλή, προκειμένου να αποφασιστεί εκεί αν θα διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου.