e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το στρες «σκοτώνει» την καρδιά

Τελικά, το στρες όντως σκοτώνει την καρδιά. Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι όσοι έχουν υψηλά επίπεδα της ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, στο αίμα τους διατρέχουν πενταπλάσιο κίνδυνο να χάσουν τη ζωή τους από καρδιαγγειακά αίτια, σε σύγκριση με τους λιγότερο στρεσαρισμένους συνομηλίκους τους.

Σεξ - Προσφορές σούπερ μάρκετ, σημειώσατε...Χ!

Την ασυνήθιστη αποκάλυψη ότι μια μεγάλη ευκαιρία ή προσφορά στα ράφια των σούπερ-μάρκετ ή στις βιτρίνες ενός καταστήματος προκαλεί την ίδια σεξουαλική διέγερση με το σεξ έκανε μια νέα βρετανική μελέτη από ερευνητές του πανεπιστημίου του Γουεστμίντερ, η οποία δημοσιεύτηκε στο επαγγελματικό περιοδικό «The Grocer».

Πλανήτης χωρίς μεθάνιο;

Σαν κάτι να λείπει από τον γιγάντιο πλανήτη GJ 436b που βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα –δεν είναι τίποτε άλλο από το αέριο έλους ή, αλλιώς, μεθάνιο.

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ - 17χρονη αθλήτρια έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο - Μυστήριο για τις συνθήκες θανάτου

Η τραγωδία έγινε αργά το βράδυ της Δευτέρας (13-09-2010) μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων πελατών, που γύριζαν στους διαδρόμους του εμπορικού κέντρου. Η 17χρονη αθλήτρια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο αυτόφωρο θα οδηγούνται οι πρατηριούχοι που πουλούν καύσιμα με καπέλο

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών με τους εκπροσώπους των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων.

Εξιτήριο το μεσημέρι της Τρίτης για την Άντα Παπανδρέου

Νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού



Εξιτήριο από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αττικόν» έλαβε σήμερα το μεσημέρι η σύζυγος του Πρωθυπουργού, κυρία Άντα Παπανδρέου.

Ενοχοποιώντας τις πισίνες χλωρίου

Η κολύμβηση σε πισίνες που περιέχουν χλώριο μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο πρόκλησης καρκίνου, σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα που καθοδηγήθηκε από Έλληνα επιστήμονα.

Σχόλια προκάλεσε το φόρεμα της Lady Gaga στα βραβεία MTV που παρέπεμπε σε κρεοπωλείο

Το φόρεμα της Lady Gaga συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια από οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, αλλά και τη στήριξη της Σερ

Προκλητική, όπως πάντα, η Lady Gaga, εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων MTV Video Music με ένα φόρεμα που θύμιζε βιτρίνα κρεοπωλείου, προκαλώντας σχόλια. Η Lady Gaga που απέσπασε οκτώ βραβεία, επέλεξε να παραλάβει ένα από τα αγαλματίδια με τα οποία βραβεύτηκε φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα που παρέπεμπε σε βιτρίνα κρεοπωλείου.

«Αγγιζαν» τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν τον έπιαναν

Οι δυτικές, μυστικές υπηρεσίες γνώριζαν με σχετική ακρίβεια τις κινήσεις του Οσάμα Μπιν Λάντεν, στα χρόνια που ακολούθησαν την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να τον πλησιάσουν.

Ψινάκης στο Δήμο Αθηναίων

«Κλείδωσε» η κάθοδος του Ηλία Ψινάκη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές με τον γνωστό καλλιτεχνικό μάνατζερ να έχει πει το «ναι» για Δημοτικός Σύμβουλος στην πόλη των Αθηνών.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Γαλλία λόγω των Ρομά

Για «παραπλάνηση» κάνει λόγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή



Σε μια σπάνια επίθεση κατά μεγάλης χώρας-μέλους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διά της Επιτρόπου Δικαιοσύνης, κ. Βίβιαν Ρέντινγκ, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Γαλλίας και της κυβέρνησης του Νικολά Σαρκοζί, για τις απελάσεις των προερχόμενων από τη Ρουμανία Ρομά.

Δυο μέτωπα ανοικτά για την κυβέρνηση - Στους δρόμους ιδιοκτήτες φορτηγών - "Θα κατεβάσουμε ρολά" απειλούν οι βενζινοπώλες

- Κρίσιμες διαπραγματεύσεις στα υπουργεία Μεταφορών και Ανάπτυξης

- Ετοιμοι να αποκλείσουν τη γέφυρα του Ρίου - Θα έρθουν και άλλα φορτηγά στην Αθήνα
- Φραγμός από τους αστυνομικούς από τα δυιλιστήρια του Σκαραμαγκά προς Αθήνα