e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Aπόψε η μεγάλη συναυλία των Bon Jovi!


 Η μεγάλη μέρα έφτασε... Οι Bon Jovi ετοιμάζονται να ξεσηκώσουν απόψε το βράδυ τους χιλιάδες Έλληνες fans τους σε μία σχεδόν sold out συναυλία πλημμυρισμένη από τα αμέτρητα hits τους. Οι πόρτες στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα.

Το συγκρότημα που έχει γράψει τη δική του ιστορία εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες στην παγκόσμια μουσική σκηνή αναμένεται να παίξει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες με τους Έλληνες φίλους να μετράνε κυριολεκτικά τις ώρες αντίστροφα για τη μεγάλη βραδιά.

H σκηνή των 57 μέτρων έχει ήδη στηθεί, όπως επίσης και ένα τεράστιο video wall 750.000 pixels! Σε λίγη ώρα μάλιστα (και συγκεκριμένα στις 2 το μεσημέρι) ξεκινάει και η γενική δοκιμή εν όψει της μεγάλης συναυλίας.

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει είναι ελάχιστα...

Το 2008 το Lost Highway Tour τους είχε χαρακτηριστεί ως η πλέον εμπορική περιοδεία της χρονιάς με 2.157.165 εισιτήρια συνολικά! Κι αν σας αρέσει το παιχνίδι των αριθμών οι Bon Jovi έχουν πουλήσει στα 28 χρόνια καριέρας τους περισσότερους από 120 εκατομμύρια δίσκους, ενώ πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι τους έχουν απολαύσει live!

Στο πλαίσιο της νέας τους παγκόσμιας περιοδείας Open Air 2011 Tour, που ξεκίνησε από το Ζάγκρεμπ στις 8 Ιουνίου, οι Bon Jovi θα κάνουν στάση - εκτός από την Αθήνα απόψε - στην Κωνσταντινούπολη, τη Ζυρίχη, το Μόναχο, το Όσλο, το Ελσίνκι, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Βουκουρέστι, τη Βιέννη και τη Βαρκελώνη.

It's my Life... θα τραγουδήσουν απόψε όσοι βρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α. και το στάδιο αναμένεται να πάρει φωτιά!
nooz.gr