e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ακαρπη η συνάντηση με Ραγκούση-ένταση στο υπουργείο


Ακαρπη απέβη η συνάντηση του προεδρείου των αυτοκινητιστών ταξί με τον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση. Ενταση έξω από το υπουργείο με εκαντοντάδες ταξιτζήδςς να πετούν αντικείμενα και μπουκάλια. "Ο αγώνας τώρα αρχίζει" λεέι ο πρόεδρος του συνδικάτου Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Εντός της ημέρας θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας προκειμένου να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του κλάδου, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε απεργία διαρκείας.O πρόεδρός τους Θύμιος Λυμπερόπουλος έχει προαναγγείλει στάση πληρωμών σε ασφαλιστικές εισφορές και οφειλές σε τράπεζες.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου έχουν αποκλείσει το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", του Ηρακλείου.Η ταλαιπωρία των τουριστών είναι μεγάλη, καθώς περπατούν με τις βαλίτσες για εκατοντάδες μέτρα μέχρι τα λεωφορεία, ενώ οι ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων προειδοποιούν πως η ουρά των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων από το αεροδρόμιο και κατά μήκος της εθνικής οδού εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ατυχήματος.

Στα Χανιά μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της πόλης πραγματοποίησαν ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί.Οι αυτοκινητιστές μέσω του κόμβου Κλαδισού, και των οδών Κισάμου - Κυδωνίας κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της πόλης όπου για δέκα λεπτά ακινητοποίησαν τα αυτοκίνητα τους. Αντιπροσωπεία τους είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκυλάκη.

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία. Περίπου 300 ιδιοκτήτες έχουν μεταβεί στα διόδια του Ρίου, επί της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου και στα διόδια της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, όπου επιτρέπουν την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.
nooz.gr