e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σφοδρή σύγκρουση Παμπούκη - Ραγκούση


Ο Ραγκούσηςβρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο στόχαστρο φίλων του Παπανδρέου, όπως ο Παμπούκης και ο Πετσάλνικος...
Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Χάρη Παμπούκη με τον Γιάννη Ραγκούση, αφού ο υπουργός Εσωτερικών του είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει εκτός Καλλικράτη τον δήμο Ακράτας, από όπου κατάγεται ο υπουργός Επικρατείας και τελικά τον ενέταξε στον δήμο Αιγίου!

Ο Παμπούκης όχι μόνο αντέδρασε εντονότατα εκτοξεύοντας ευθείες απειλές κατά του Ραγκούση αλλά λέγεται ότι βρίσκεται πίσω από τη σημερινή εξέγερση των κατοίκων της γενετειράς του οι οποίοι έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών στο ύψος των Ζαχλωρίτικων και ο κολλητός του δήμαρχος Ακράτας Πάνος Μελής βρίσκεται τώρα στο υπουργείο Εσωτερικών και κάνει φοβερό σαματά!
Κατά τις ίδιες πηγές του parapolitika.gr, ο Παμπούκης είχε συναντηθεί στις 15 Ιανουαρίου στην Ακράτα με τον Μελή και του είχε υποσχεθεί πως αν δεν καταφέρει να κρατήσει εκτός συγχώνευσης τον δήμο, θα απορροφούσε τους γειτονικούς Αιγείρα και Διακοπτό με έδρα την Ακράτα. Μάλιστα, του μετέφερε ότι είχε λάβει σχετική δέσμευση από τον Ραγκούση!
Ο υπουργός Εσωτερικών , βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στο στόχαστρο επιστήθιων φίλων του Παπανδρέου, όπως ο Παμπούκης και ο Πετσάλνικος ο οποίος χθες τον πέρασε γενεές δεκατέσσερις στη Βουλή κατηγορώντας τον ότι κάνει αλλαγές χωρίς πρώτα να τις συζητά. Κατά τις ίδιες πηγές , ο υπουργός Επικρατείας έχει απειλήσει ακόμη και με παραίτηση.

Πηγή: parapolitika.gr