e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μετράει αντίστροφα ο Γιαννάκης.

ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ  Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ
Την απόφαση την είχαν πάρει αλλά αμέσως μετά τον αγώνα οι αδελφοί Αγγελόπουλοι την επαναβεβαίωσαν.Ανεξαρτήτως αποτελέσματος στη σειρά των τελικών- οι ίδιοι είναι ήδη απογοητευμένοι και απαισιόδοι-ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα του λιμανιού.
Μετά τη λήξη του πρώτου τελικού και την συντριπτική ήττα της ομάδας του ο Γιαννάκης 
 ήταν κι αυτός συντετριμμένος  και το μόνο που μπόρεσε να κάνει ώστε να μην έλθουν τα χειρότερα ήταν να επιβάλλει την απαγόρευση δηλώσεων στους παίκτες του. Δεν είναι λίγοι στην ομάδα  που του καταλογίζουν ευθύνες γενικώς για το κοουτσάρισμα της ομάδας κάτι που έχουν επισημάνει και χιλιάδες ακόμα επώνυμοι και ανώνυμοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.






Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, που έφτασε αργοπορημένος κατά σχεδόν 30 λεπτά στη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για θυμό και απογοήτευση, εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι η ήττα και ο τρόπος που αυτή προήλθε θα λειτουργήσει ευεργετικά στο δεύτερο ματς.


«Δεν ήμασταν αντάξιοι της προσπάθειας που γίνεται, του τρομερού κόσμου που μας πιστεύει και μας ακολουθεί και φυσικά του προέδρου μας. Εχουμε τρεις μέρες για να δουλέψουμε και να ματώσουμε στο γήπεδο. Τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Εχουμε τρεις μέρες για να δουλέψουμε και να δει ο κόσμος τι περιμένει από μας», δήλωσε ο Γιαννάκης με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια.





Όταν ρωτήθηκε για τα 0/23 τρίποντα και τα 18 λιγότερα ριμπάουντ, είπε: «Ο,τι και να πεις κανείς, δεν υπάρχει εξήγηση. Όμως, αυτό θα κάνει την ομάδα μας να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο και να κάνει τον κόσμο μας υπερήφανο».