e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Αύριο η κρίσιμη επέμβαση του Τόλη Βοσκόπουλου

Αύριο η κρίσιμη επέμβαση του Τόλη Βοσκόπουλου
Ο Τόλης Βοσκόπουλος από αργά χθες το βράδυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αύριο θα του τοποθετηθεί βηματοδότης. Δεν ήθελε και πολύ μετά τα όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν να επιβαρυνθεί η υγεία του. Από χθες το βράδυ βρίσκεται σε θάλαμο του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών με αρρυθμίες.

Χρόνια πάσχει από κολπική μαρμαρυγή και τακτικά υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ του χορηγείται και φαρμακευτική αγωγή.
Βασικά συμπτώματα της ασθένειας αυτής είναι πως ανεβαίνει η πίεση, οι παλμοί της καρδιάς είναι πιο πυκνοί, με σοβαρή δυσκολία στο να κυκλοφορήσει το αίμα. Με λίγα λόγια, δεν αιματώνεται σωστά η καρδιά. Σε περίπτωση «κρίσης» ο ασθενής πρέπει να επισκέπτεται αμέσως νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί η σωστή αγωγή με ενδοφλέβια ένεση που γίνεται, για να επανέλθουν σε σωστή λειτουργία οι καρδιακοί σφυγμοί.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γύρω στις 8.00 χθες το βράδυ ένιωσε δυσφορία λόγω του προβλήματος αυτού. «Δεν είναι και λίγα αυτά που πέρασε. Τις τελευταίες μέρες η ψυχολογία του ήταν σε άσχημη κατάσταση. Χρόνια τώρα υποφέρει από μαρμαρυγή και αργά το βράδυ είχε έντονους πόνους» δήλωσε συγγενής του τραγουδιστή.
Ο τραγουδιστής όταν εισήλθε στο νοσοκομείο είχε αρρυθμίες λόγω χρόνιου προβλήματος που αντιμετωπίζει και αύριο θα γίνει η κρίσιμη επέμβαση και αυτό γιατί οι θεράποντες οι ιατροί δεν μπορούσαν να ελέγξουν τις αρρυθμίες του. Φυσικά από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου. Μάλιστα, σήμερα το βράδυ θα βγει ιατρικό ανακοινωθέν.

Πηγή: gossip-tv.gr