e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ποιος θα είναι ο νέος Πρόεδρος του Παναθηναϊκού;

 Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν .Ποιός θα είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναικού. Πολλοί ποντάρουν σε μια θριαμβευτική λογική του Νίκου Πατέρα.Τουλάχιστον αύριο, απο την άλλη πλευρά θεωρείται αδύνατο να  τοποθετηθεί στο θώκο ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο. Εμείς θεωρούμε ως επικρατέστερη εκδοχή τουλάχιστον για αύριο το μεσημέρι
 μιά υπηρεσιακή λύση προέδρου, είτε με την παραμονή του Αντώνη Αντωνιάδη, είτε κάποιο άλλο από τα μέλη του Συμβουλίου. Αν συμβεί αυτό, η οριστική λύση για τον νέο διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ παίρνει αναβολή μέχρι την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της 16ης Ιουνίου.Ισως αυτό να είναι και το σωστότερο γιατί έτσι ορίζει και το καταστατικό-φωνάζει γ΄αυτό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
απο την άλλη πλευρά οι πληροφορίες λένε ότι ο Ανδρέας  Βγενόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να δώσει χρήματα, στην πλευρά Βαρδινογιάννη, για αγορά μετοχών και εμφανίζεται επιφυλακτικός στη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, όσο δεν μπαίνει πρώτο στην ατζέντα της προεδρίας το όνομα του Νικόλα Πατέρα.
Ο Βαρδινογιάννης απο την πλευρά του έχει προσεγγίσει τον Βαγγέλη Μυτιληναίο κάνοντας του πρόταση να μπεί στην ΠΑΕ. Ο τελευταίος κατ αρχήν δεν αρνήθηκε αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια διπλωματική κίνηση, αφού στην πορεία γύρισε την πλάτη του σ΄αυτό το ενδεχόμενο.
Το τι θα γίνει σήμερα στο ΔΣ αποτελεί ερωτηματικό.Θα παραβρεθεί ο Πατέρας; Θα δώσει το παρόν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ή θα εξουσιοδοτήσει όπως και την τεελυταία φορά τον αδελφό του Θανάση ο οποίος ας μην ξεχνάμε έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής Πατέρα.
Ακόμα υπάρχει περίπτωση κάποιος να προτείνει στον Βαρδινογιάννη να αγοράσει τις μετοχές του; Η λογική λέει όχι, όπως και οι πληροφορίες , αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι πιαθνολογούν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί από τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Λέτε;
Ακόμα μια... δυσεπίλυτη απορία αποτελεί το αν θα εξουσιοδοτήσει τον αδερφό του, Θανάση Γιαννακόπουλο, να τον εκπροσωπήσει και να ψηφίσει για τον νέο πρόεδρο. Όλα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν γνωστά μέχρι την τελευταία στιγμή, και είναι ιδιαίτερα σημαντικά αφού θα καθορίσουν τη στάση της οικογένειας Γιαννακόπουλου.