e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν τίθεται θέμα κατάργησης 13ου - 14ου μισθού"

Με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι επικεφαλής της τρόικας. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν η άρση εμποδίων για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, η επιτάχυνση του ΕΣΠΑ και του ταμείου επενδύσεων και η παροχή ρευστότητας στην αγορά.


Σε λίγη ώρα οι κύριοι Πόουλ Τόμσεν του ΔΝΤ και Σερβάας Ντερούζ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συναντηθούν με τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο με βασικό θέμα συζήτησης τη μείωση των δαπανών στην Υγεία.

Περίπου στις 3 το απόγευμα οι επικεφαλής της τρόικας θα συναντηθούν με την υπουργό Εργασίας κυρία Λούκα Κατσέλη για το καυτό θέμα των επιχειρησιακών συμβάσεων και ης μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα.

Αύριο και μεθαύριο θα γίνουν τα διαδοχικά και ραντεβού του ευρω-αντλαντικού κλιμακίου με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου για την εξειδίκευση των μέτρων, ύψους 12,5 δισ. ευρώ, της περιόδου 2012-2014.

Από την άλλη κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαψεύδουν ότι οι επικεφαλής της τρόικας ζητούν την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού. «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα, δεν είναι καν στην ατζέντα» ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « «Δραστική η μείωση διοδίων στα υπό κατασκευή τμήματα» Αρνούνται οι «Στρατηγοί» να πληρώνουν τον... ΦΠΑ » Τελευταία τροποποίηση Δευτέρα, 07. 02. 2011 - 14:44


dealnews.gr