e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Μετά το ''Νησί'' έρχεται νέο best seller!

Με το πρώτο της μυθιστόρημά ''Το Νησί'' η Victoria Hislop πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Η τηλεοπτική του μεταφορά από το Mega τρέλανε τα μηχανάκια της AGB και αποτέλεσε την πλέον άρτια παραγωγή στην ελληνική τηλεόραση. Τώρα έρχεται η συνέχεια...

Για πρώτη φορά η διάσημη πλέον βρετανίδα συγγραφέας μίλησε στην Espresso για το νέο της συγγραφικό πόνημα, που θα έχει και αυτό... άρωμα Ελλάδας!

Μετά ''Το Νησί'' και την Σπιναλόγκα, σειρά έχει ''Το Νήμα'' και η Θεσσαλονίκη.


''Μόλις τελείωσα το πρώτο πρόχειρο της νέας μου νουβέλας με τίτλο "Το Νήμα". Εκτυλίσσεται στη Θεσσαλονίκη και διηγείται την ιστορία δύο ανθρώπων που έζησαν τις αναταράξεις του 20ου αιώνα στην πόλη. Ξεκινά με τη φωτιά του 1917. Για μένα διερευνά μερικά από τα πράγματα που εξηγούν γιατί η Ελλάδα είναι όπως είναι. Και το πιο σημαντικό, είναι μία ιστορία αγάπης.'' δήλωσε στην Espresso.


Η Hislop είναι ερωτευμένη με την Ελλάδα και ανυπομονεί να την επισκεφθεί ξανά το συντομότερο. Το νέο της βιβλίο ''Το Νήμα'' θα κυκλοφορήσει, όταν είναι έτοιμο, από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Όσον αφορά ''Το Νησί'' και την τηλεοπτική του μεταφορά η Hislop μοιάζει κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη...

''Ήταν μία φανταστική παραγωγή, απίστευτη ηθοποιία, απίστευτη κινηματογράφηση, φανταστική σκηνοθεσία, υπέροχη μουσική, κοστούμια, μακιγιάζ, όλα απολύτως παγκόσμιας κλάσης.'' είπε στην εφημερίδα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε αρνηθεί τις προτάσεις του Hollywood για κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της, γιατί δεν της επέτρεπαν να έχει την επίβλεψη της μεταφοράς.
nooz.gr