e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

"Δεν υπάρχει περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας"

Την απόλυτη βεβαιότητα του ότι δεν υπάρχει περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας εξέφρασε ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας καθηγητής, Γιώργος Παπαστάμκος, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αυστραλία. Ο ευρωβουλευτής συμμετέχει σε αποστολή της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, της οποίας διατελεί και αντιπρόεδρος. Επικεφαλής της ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας είναι η Ιταλίδα Ευρωβουλευτής Mara Bitzzotto (Πρόεδρος της αντιπροσωπείας του Ε. Κ.) και οι Ευρωβουλευτές Gabriel Mato Androver, Michael Cramer, Petru Constantin Luhan, Emilio Menendez del Valle και Hannu Takkula.


Ο κ. Παπαστάμκος και τα μέλη της αντιπροσωπείας κατά την παραμονή τους στην Αυστραλία αφού επισκέφθηκαν τη Μελβούρνη, μετέβησαν στην Καμπέρα και ακολούθως θα πάνε στο Μπρίσμπεϊν και θα έχουν σειρά επαφών με υπουργούς, βουλευτές, κυβερνητικούς αξιωματούχους, εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών.

Κεντρικά ζητήματα των συναντήσεων τους αποτελούν η περαιτέρω βελτίωση των εμπορικών και οικονομικών σχέσεων ΕΕ και Αυστραλίας, με σημείο αναφοράς την αγροτική πολιτική, καθώς και ο συντονισμός των δράσεων τους στους τομείς της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας.


dealnews.gr