e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Παναθηναικός. Νίκας,Μαυροκουκουλάκης ή Πατέρας;


Εκπληξη προκάλεσε η επιλογή του εκπροσώπου για το Δ.Σ. της γενικής συνέλευσης της 18ης Ιουνίου από την επιλογή του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη
Το μεσημέρι της Τρίτης, οι κύριοι μέτοχοι της "πράσινης" ΠΑΕ απέστειλαν επιστολές για το ΔΣ που θα προκύψει από τη γενική συνέλευση της 18ης Ιουνίου.








Εκεί ορίζουν τα πρόσωπα που επιθυμούν να τους εκπροσωπούν στη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, με βάση την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που θα αποφασιστεί.






Για άλλη μια φορά ο Ανδρέας Βγενόπουλος έκανε την κίνηση που προκάλεσε "αίσθηση" αφού επέλεξε ως πρόσωπο που θα τον εκπροσωπεί από την Παρασκευή και στο εξής, Μάνο Μαυροκουκουλάκη.






Εκτός από τον παλιό αντιπρόεδρο των "πράσινων" και εκπρόσωπο της ΠΑΕ στο εξωτερικό και τις διεθνείς σχέσεις εκπρόσωπος του "Mr Mig" θα είναι και ο Γιώργος Κουλούρης. Αξίζει να τονίσουμε πως την πλευρά του Νικόλα Πατέρα θα εκπροσωπεί ο Στέφανος Ησαΐας.






Να θυμίσουμε πως ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα πρέπει να προκύψει από μέλος του Δ.Σ, άρα αποκλείεται από τους υποψήφιους να είναι ο Γιώργος Νίκας, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί έντονα τελευταία ενώ και το όνομα του Μάνου Μαυροκουκουλάκη είχε ακουστεί έντονα.






Πάντως η κίνηση του Βγενόπουλου προκαλεί ερωτηματικά αφού συμφώνησε και επέλεξε έναν άνθρωπου που στο παρελθόν και επί σειρά ετών ήταν το "δεξί χέρι" του Γιώργου Βαρδινογιάννη και μέχρι σήμερα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την οικογένεια Βαρδινογιάννη.






Τζίγγερ και Νίκας προσπαθούν για Πατέρα






Λίγες μέρες πριν από την κρίσιμη γενική συνέλευση της Παρασκευής στον Παναθηναϊκό και οι "ζυμώσεις" για τον νέο εκλεκτό πρόεδρο των "πράσινων" συνεχίζονται στο παρασκήνιο, που κρύβει αγωνία για χιλιάδες οπαδούς του "τριφυλλιού".






Οι επαφές μεταξύ των μετόχων γίνονται και όλα κινούνται ραγδαία, με τις πληροφορίες να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την Τρίτη, μια συνάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον Γιώργο Νίκα, προκειμένου οι δύο άνδρες να προσπαθήσουν από κοινού να πείσουν τον Νικόλα Πατέρα να αλλάξει ρότα και να πείσει τον εαυτό του να επιστρέψει στον προεδρικό θώκο.






Λίγες ώρες μετά την επιστολή που έστειλε ο Νικόλας Πατέρας πως θα είναι εκτός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα εκπροσωπηθεί από τον Στέφανο Ησαΐα, ο οποίος ήταν διευθυντής του γραφείου του, Τζίγγερ και Νίκας φέρονται να είναι έτοιμοι να προσεγίσουν εκ νέου των "ισχυρό επιχειρηματία".






Ανακοινώθηκε ο Κέζος για τη θέση του γυμναστή






Ο Αντώνης Κέζος είναι επίσημα από την Τρίτη ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ όπου τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί, ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τους "πράσινους".






Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Αντώνη Κέζο προκειμένου ο τελευταίος να αναλάβει, μετά τη λήξη των τρεχουσών συμβατικών του υποχρεώσεων, τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας.






Ο Κύπριος γυμναστής, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B, ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής στίβου, ενώ έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης στην Ανόρθωση, την ΑΕΚ Λάρνακας, το ΑΠΟΕΛ, τον Απ. Λεμεσού και την ΑΕΚ".






"Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν"






Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο Κύπριος γυμναστής πραγματοποίησε δηλώσεις στη δική του προσωπική ιστοσελίδα, λέγοντας:






"Έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ, πήρα την απόφαση να συνεχίσω την επαγγελματική μου σταδιοδρομία στον Παναθηναϊκό. Oι "πράσινοι" ανοίγουν μια νέα πόρτα στην καριέρα μου.






Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν και μου προσφέρουν τη δυνατότητα να δουλέψω ως πρώτος γυμναστής της ομάδας δίπλα στον κ. Νίκο Νιόπλια και σε μια ομάδα ανθρώπων με γνώση και διάθεση για δουλειά."

sport24