e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ο Dr. Conrad Murray κρατάει την άδειά επαγγέλματος

Ένα χρόνο μετά, ο βασικός ύποπτος για το θάνατο του βασιλιά της pop, Michael Jackson, παραμένει ο προσωπικός του γιατρός, ο οποίος κατηγορείται ότι του χορήγησε ισχυρή δόση φαρμάκων, που δεν άντεξε ο οργανισμός του τραγουδιστή. Ωστόσο, ο Dr. Conrad Murray μπορεί να διατηρήσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μέχρι τη δίκη του.


Ο δικαστής Μάικλ Πάστορ, του δικαστηρίου του Λος Άντζελες, απέρριψε το αίτημα του ιατρικού συλλόγου της πολιτείας να ανακληθεί η άδεια του Murray και όρισε ημερομηνία για την ακροαματική διαδικασία την 23η Αυγούστου. Ο Dr. Murray δήλωσε αθώος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια του διάσημου pop σταρ στις 25 Ιουνίου 2009. Ο θάνατος του Jackson οφείλεται σε υπερβολική δόση του νοσοκομειακού αναισθητικού propofol.

Ο Dr. Conrad Murray παραμένει ελυθέρος μέχρι τη δίκη, με εγγύηση που έχει οριστεί στα 75.000 δολάρια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να ασκεί κανονικά το επάγγελμά του. Τον περασμένο μήνα, μάλιστα, έγινε και πάλι πρωτοσέλιδο όταν σταθεροποίησε την κατάσταση μιας γυναίκας, η οποία έπεσε αναίσθητη και είχε αδύναμο σφυγμό, κατά τη διάρκεια μιας πτήσης. Μένει μόνο ο χρόνος να δείξει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δίκης...
 
Νooz.gr