e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

TO Ashley Worldgroup ΣΕ ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ

H ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ...
Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου υπεγράφη στη Μάλτα η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ της διαφημιστικής εταιρίας Lighthouse και του ομίλου AshleyWorldgroup.

Ο Εκπρόσωπος της Βουλής της Μάλτας, Roderick Muscat Monsigneur – Πρόεδρος της Lighthouse,  Lawrence Gonzi – Πρωθυπουργός της Μάλτας, ο κ. Μάκης Σεριάτος – Πρόεδρος του Ashleyworldgroup, o κ. Aλέξανδρος Ράλλης – Πρέσβης της Ελλάδας στη Μάλτα


Η Lighthouse είναι μέσα στις τρεις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρίες της Μάλτας με δεκαετή παρουσία στο χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας τόσο στη Μάλτα όσο και στη Λιβύη. Με πελάτες όπως Nestle, Subaru, Elite, Benecol, Mediterannean Bank, Ministry of Fineance κ.α. και με την επωνυμία Lighthouse & Ashley από σήμερα η εταιρία εκπροσωπεί όλες τις εταιρίες του AshleyWorldgroup (Le Spot, United Media, Politics, Zenteam, Alco) σε Μάλτα και Λιβύη.



Κατά την υπογραφή της συμφωνίας συνεργασίας των  δύο εταιριών παρόντες ήταν ο Πρωθυπουργός της Μάλτας κ. Lawrence Gonzi, εκπρόσωπος της Βουλής της Μάλτας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Μάλτα κ. Αλέξανδρος Ράλλης, ο κ. Μάκης Σεριάτος, Πρόεδρος Ashley Worldgroup, ο Roderick Muscat Monsigneur Πρόεδρος της Lighthouse και ο Jack Αδάμης, Regional Director του AshleyWorldgroup.

Ο Εκπρόσωπος της Βουλής της Μάλτας, o κ. Lawrence Gonzi – Πρωθυπουργός της Μάλτας, ο κ. Roderick Muscat Monsigneur – Πρόεδρος της Lighthouse, o κ. Μάκης Σεριάτος – Πρόεδρος του Ashleyworldgroup
 
Αποσπάσματα από την υπογραφή της συμφωνίας καθώς επίσης και δηλώσεις τόσο του Πρωθυπουργού της Μάλτας όσο και των λοιπών παρευρισκομένων προβλήθηκαν στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών της Μάλτας.




Ο Πρόεδρος του Ashley Worldgroup κ. Μάκης Σεριάτος καθώς υπογράφει τη συμφωνία συνεργασίας

Ο κ. Μάκης Σεριάτος, Πρόεδρος του Ashley Worldgroup δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά καλοσωρίζω στο Ashley Worldgroup τη νέα αυτή συνεργασία.  Στο πρόσωπο του Roderick βρήκαμε όχι μόνο τον κατάλληλο συνεργάτη αλλά και τον οπαδό της φιλοσοφίας μας και πιστεύουμε ότι μαζί θα καταφέρουμε να κάνουμε πραγματικότητα το «Nothing Impossible» και στις αναδυόμενες αγορές της Μάλτας και της Λιβύης».