e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Κοντά σε συμφωνία Σ. Κόκκαλης – Β. Μαρινάκης

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει για την επαναπροσέγγιση των κ.κ. Σωκράτη Κόκκαλη και Βαγγέλης Μαρινάκη.


Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, οι δύο άνδρες πρόκειται να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμφωνία για το καλό του συλλόγου, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες λόγω του αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και χρεών.

Ο κ. Κόκκαλης δεν είχε ικανοποιηθεί από την πρόταση που του είχε κάνει πριν από μερικές μέρες ο κ. Μαρινάκης, αλλά τώρα φέρεται διατεθειμένος να επαναδιαπραγματευθεί μαζί του για το καλό του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμένεται επίσης σήμερα να βρεθεί στα γραφεία της ομάδας, όπου θα έχει συνάντηση με το νέο προπονητή του συλλόγου, Εβαλντ Λίνεν.

Παράλληλα, ο κ. Κόκκαλης θα συναντηθεί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος θα δώσει μια απάντηση για το αν θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο ή αν θα αναλάβει πόστο γενικού αρχηγού στην ομάδα.

Σήμερα επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους Κριστιάν Λεντέσμα και Λεονάρντο, οι οποίοι πρόκειται να παραχωρηθούν σε ομάδες της πατρίδας τους. Εξελίξεις αναμένονται και στο ζήτημα του Τάσου Πάντου, ο οποίος ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα των «ερυθρόλευκων».






Πηγή: www.gazzetta.gr