e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Χωρίς Μετρό αύριο η Αθήνα - Στάση εργασίας στα ΜΜΜ την Πέμπτη

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους φέρονται οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και στον ΟΣΕ. Χωρίς Μετρό για ένα 24ωρο, και συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη θα μείνει η Αθήνα. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν σήμερα το πρωί να κατεβάσουν ρολά αύριο λόγω απολύσεων που έγιναν. Μάλιστα όπως ανέφερε ο πρόεδρος τον εργαζομένων στο Newsit υπάρχει το ενδεχόμενο οι απεργίες να συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.







Την Πέμπτη τώρα οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αποφάσισαν να προχωρήσουν την Πέμπτη 17 Ιουνίου σε πεντάωρη στάση εργασίας σε όλα τα μέσα από τις 11 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα και πορεία στο υπουργείο Εργασίας.






Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ που πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα 24ωρη απεργία, προσανατολίζονται σε νέες κινητοποιήσεις, γεγονός που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα το απόγευμα στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα δώσει το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.






Στο "χορό" των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι Ταχυδρομικοί, αντιδρώντας στα σχέδια της κυβέρνησης για πώληση του 39% των ΕΛΤΑ.






Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προανήγγειλαν 48 απεργία εντός του Ιουνίου αλλά σε ημερομηνία η οποία δεν έχει καθοριστεί ακόμα.

ΝewsIt.gr