e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Γιατί είναι έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου;

Γιατί είναι έξαλλη η Κατερίνα Καραβάτου;

Δεν της έφτανε η ταλαιπωρία με την περιπέτεια της υγείας της, ήρθε και η αλητεία στο διαδίκτυο! Η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και μερικές μέρες «φιλοξενείται» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ωστόσο η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό!


Αναφερόμαστε στην δημοφιλέστατη σελίδα Facebook, την οποία κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποίησαν προκειμένου να δημιουργήσουν ένα προφίλ μαϊμού της παρουσιάστριας. Χρησιμοποιώντας φωτογραφίες της από επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και αποκόμματα περιοδικών, δημιούργησαν λογαρισμό στην παρουσιάστρια, φτάνοντας μάλιστα και στο σημείο να συνομιλούν με φίλους στο chat.
Το θέμα έγινε γνωστό όταν έστειλαν «friend request» σε συνεργάτες της Κατερίνας. Τότε η ίδια από την εκπομπή της ενημέρωσε τους φίλους της ότι η σελίδα δεν της ανήκει και πως κανείς δεν πρέπει να αποδέχεται το αίτημά της. Τι και αν το έκανε όμως; Οι επιτήδειοι δεν έδωσαν καμία σημασία και συνεχίζουν απτόητοι. Μάλιστα φίλοι της παρουσιάστριας που είναι υπεύθυνοι για το επίσημο group της στο facebook, έσπευσαν να καταγγείλουν την σελίδα. Ακόμη όμως δεν έχει γίνει τίποτε.
Η ίδια πάντως αναμένεται τις επόμενες μέρες να επικοινωνήσει με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη των δημιουργών της μαϊμού σελίδας και να «κατέβει» από το internet.

Πηγή: gossip-tv.gr