e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ Press Time

Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Στο χορό των σκανδάλων της Siemens, του Βατοπεδίου, των Εξοπλιστικών και άλλων. Ποιοι είναι οι «λερωμένοι» πολιτικοί που προδόθηκαν από τις μίζες και τις περιουσίες.


-Ο υπουργός Πολιτισμού, διόρισε στο ΔΣ των Ολυμπιακών Ακινήτων κατηγορούμενο για απιστία σε βάρος του Δημοσίου. Σε ποια άλλη υπόθεση ήταν «μπλεγμένος» ο… διορισθείς.



-Οκτώ διορισμοί από τη Γκερέκου με άρωμα σκανδάλου. Έβαλε… κατεπειγόντως, πριν παραιτηθεί χειριστές σε λιφτ χιονοδρομικού κέντρου… καλοκαιριάτικα.


-Ποινικές ευθύνες στον Κιλτίδη για το Βατοπέδι. Το έγγραφο- «φωτιά» του ανακριτή και τι αναφέρει.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Κωδικός κάθαρση. Ποιους και πώς θα «ξεφορτωθούν» από τα κόμματά τους οι Παπανδρέου και Σαμαράς.


-Στην κόψη του ξυραφιού το συνέδριο του ΣΥΝ. Δραματικές οι εξελίξεις στο κόμμα.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Απίστευτο: Υπεξαίρεση στην αυλή του Αρχιεπισκόπου. Έκαναν φτερά χιλιάδες ευρώ από τα μυστικά ειδικά κονδύλια της Αρχιγραμματείας. Εξαφανίστηκαν και οι φάκελοι με τα οικονομικά των ταξιδιών του Ιερώνυμου.


-SPARταράει στα υπερκέρδη. Έρευνα σοκ του ΚΕΠΚΑ για την αισχροκέρδεια στην Ελλάδα. Η Spar Βερόπουλος πουλάει τα ίδια προϊόντα ως και 374% ακριβότερα στη χώρα μας απ’ ότι στη Σλοβενία.


-Στα άδυτα της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ποιοι είναι οι στόχοι της, η δομή της, οι συμμετέχοντες και τι έγινε στη φετινή συνάντησή τους, στην Ισπανία.


-«Έτσι έζησα τη φρίκη». Έλληνες ακτιβιστές περιγράφουν λεπτό προς λεπτό την εισβολή των Ισραηλινών κομάντος στο στόλο της ελευθέριας.


-Οι πολυεθνικές εισβάλλουν στην Ελλάδα. Τα σχέδιά τους και πώς χτυπιέται το μικρεμπόριο.


SPORT


-Για το νέο θαύμα ταξιδεύει ο Ρεχάγκελ με την Εθνική στη Νότια Αφρική. Στόχος τους τουλάχιστον η πρόκριση στους 16. Χαώδης η κατάσταση στον Ολυμπιακό, λίγες μέρες πριν την προετοιμασία με… κενό στον πάγκο, καθοριστική για το μέλλον του ΠΑΟ η σχέση Τζίγγερ- Γιαννακόπουλου.


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις