e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Ενημέρωση ΣΔΟΕ στην Εξεταστική για τη Siemens

Τον γενικό γραμματέα του ΣΔΟΕ, Γιάννη Καπελέρη, συνάντησε στη Βουλή ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση Siemens, Σήφης Βαλυράκης.

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Καπελέρης έκανε στον πρόεδρο της Εξεταστικής μία συνοπτική παρουσίαση των ελέγχων, που διενεργήθηκαν κατά την είσοδο των ελεγκτών του ΣΔΟΕ στις εγκαταστάσεις της Siemens, αλλά τόνισε ότι δεν είναι έτοιμος να ανακοινώσει στοιχεία και ζήτησε μικρή προθεσμία -έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας- για να ολοκληρωθεί η έρευνα.


Ο κ. Βαλυράκης διαβίβασε στον κ. Καπελέρη το αίτημα της Εξεταστικής να ελέγξει το ΣΔΟΕ και τους λογαριασμούς του επιχειρηματία Μάριου Κάτσικα.


Πάντως, το πρωί, το μέλος της Εξεταστικής, βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής, ζήτησε, επειδή είχε υπάρξει η πληροφορία ότι θα κατετίθεντο σήμερα από το ΣΔΟΕ τα αποτελέσματα των ελέγχων των κωδικών για τα δώρα - ηλεκτρικές συσκευές- που έδωσε η Siemens και σε πολιτικούς, να μην ανοιχθεί οποιοσδήποτε φάκελος, χωρίς την παρουσία των μελών της Επιτροπής.


Πηγή: zougla.gr