e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ferrari: Προσοχή στους 2 τελευταίους αγώνες!

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Στέφανο Ντομενικάλι επισημαίνει ότι η Ιταλική ομάδα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική σε όσα κάνει στους δυο τελευταίους αγώνες της χρονιάς για να συνεχιστεί το σερί των καλών αποτελεσμάτων. Η F1 ετοιμάζεται για το μεγάλο φινάλε σε Βραζιλία (7/11) και Άμπου Ντάμπι (14/11) μέσα σε επτά μέρες. Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι επικεφαλής της βαθμολογίας με 11 βαθμούς διαφορά από το Μαρκ Γουέμπερ στη Ferrari όμως δε δέχονται τον τίτλο του φαβορί παρότι ο Ισπανός είναι ο μόνος που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στο Ιντερλάγος.



«Είναι μάλλον απίθανο να κριθεί ο τίτλος αλλά ο αγώνας παραμένει καθοριστικός. Αν κάποιος χάσει βαθμούς στη Βραζιλία αυτό θα μειώσει τις ελπίδες του για το Άμπου Ντάμπι» τονίζει ο Ντομενικάλι και συνεχίζει: «Δε ξεχνάμε τα δυνατά σημεία των αντιπάλων μας της Red Bull και της McLaren. Εμείς θα έχουμε κάποιες αεροδυναμικές βελτιώσεις στο εμπρός μέρος αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Το σημαντικό είναι η αξιοπιστία, το να τερματίζεις στους αγώνες να μη χάνεις βαθμούς και να έχεις τη σωστή προσέγγιση. Πιστεύω ότι η


F10 θα είναι ανταγωνιστική στη Βραζιλία. Είναι ο εντός έδρας αγώνας για το Μάσα και εξ’ όσων τον γνωρίζω θα έχει ένα έξτρα κίνητρο για να πάει καλά. Θα τα δώσει όλα για τη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του, μπορεί να


κινηθεί απίστευτα γρήγορα και αυτό χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους στόχους μας» κατέληξε ο Ιταλός.

Από την πλευρά του ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Φερνάντο Αλόνσο θα διατηρήσει την ίδια προσέγγιση στη Βραζιλία: «Θα συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα με το οποίο προσεγγίσαμε τους τελευταίους αγώνες. Θα μείνουμε επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε κάθε δυνατή ευκαιρία. Συνήθως η πίστα του Ιντερλάγος δίνει πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Λόγω του μικρού μήκους οι διαφορές θα είναι ελάχιστες θα βρεθούν πολλοί οδηγοί στο ίδιο δέκατο» κατέληξε ο Ισπανός.


Ο Αλόνσο που έχει κατακτήσει στο Ιντερλάγος και τα δυο πρωταθλήματα της καριέρας του το 2005 και το 2006 χρειάζεται νίκη και το Γουέμπερ από την 5η θέση και κάτω για να στεφθεί πρωταθλητής.


fg