e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κέρδισε το ποδόσφαιρο!

Οι τόνοι έπεσαν στη σημερινή συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα, αφού μετά το τέλος, τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο και ο Νικόλας Πατέρας φρόντισαν να στείλουν μήνυμα ενότητας. «Εγινε ένα συμβούλιο, στο οποίο συζητήσαμε για το προηγούμενο Δ.Σ, δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και το θέμα θεωρείται λήξαν» σημείωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κέρδισε το ποδόσφαιρο και η Σούπερ Λίγκα. Εχουμε κάποια θέματα να λύσουμε και προχωράμε»


Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα έχει ως εξής: «Κατόπιν αμοιβαίων διευκρινίσεων και συζητήσεων, που εδόθησαν μεταξύ όλων των μελών της Super League με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο έκτακτου Δ.Σ. που έλαβε χώρα σήμερα, αναφορικά με όσα αναφέρθηκαν στο προηγούμενο ΔΣ της 9/11/2010, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέσυρε το αίτημά της περί παράδοσης μαγνητοφωνημένων συνομιλιών του Δ.Σ. της 9/11/2010. Το σημερινό έκτακτο Δ.Σ. ομόφωνα αποφάσισε, ως εκ τούτου, όπως καταρτιστούν τα έγγραφα πρακτικά του Δ.Σ. της 9/11/2010, σύμφωνα με τις αποφάσεις που αυτό έλαβε».
 
ta nea