e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι Beatles έρχονται στο iTunes Store της Apple


Μια «φοβερή ανακοίνωση» προαναγγέλλει για σήμερα η Apple



Στο «ρυθμό» των επιτυχιών των Beatles θα κινείται σύντομα το iTunes Store, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα μουσικής του κόσμου.Δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου αναφέρουν ότι η Apple θα προβεί σήμερα στη σχετική ανακοίνωση, μετά από χρόνια σχετικών φημών.


Η εξέλιξη αυτή ήταν καρπός των συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ των στελεχών της Apple, των δικαιούχων της μουσικής των Beatles και της δισκογραφικής εταιρείας EMI.

Η συμφωνία μεταξύ Apple και Beatles αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στις πωλήσεις των δίσκων του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Apple δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα, ωστόσο στον ιστότοπο του iTunes Store αναρτήθηκε χθες μια σημείωση σύμφωνα με την οποία την Τρίτη το πρωί -στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας- θα γίνει μια «φοβερή ανακοίνωση».


«Αύριο είναι άλλη μια ημέρα. Την οποία δεν θα ξεχάσετε ποτέ» αναφέρεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου της Apple, στην οποία εμφανίζονται τέσσερα ρολόγια που δείχνουν την ώρα ανακοίνωσης του «γεγονότος» στην Καλιφόρνια, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Τόκιο.


Ωστόσο, η επικείμενη ανακοίνωση ερμηνεύεται διαφορετικά από κάποιους αναλυτές. Σύμφωνα με το Apple Insider, αναμένεται να εγκαινιαστεί μια υπηρεσία streaming για το iTunes.

Περισσότερες πληροφορίες δίνει το MacRumors, που επισημαίνει ότι στη νέα έκδοση 10.1 του iTunes, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες, υπάρχει μία αναφορά σε live streaming.


ta nea