e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Eξασφάλισε ρευστό για 10 μήνες

«Φιλί της ζωής» στον Bωβό από τις τράπεζες


«Φιλί της ζωής» έλαβε από τις τράπεζες ο Mπάμπης Bωβός για την ολοκλήρωση της κατασκευής του εμπορικού κέντρου στον Bοτανικό. H εταιρεία έχει καταλήξει σε συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες, ALPHA Bank και Tράπεζα Πειραιώς για την επέκταση του υφιστάμενου κοινοπρακτικού δανείου που έχει λάβει ύψους 125 εκατ. ευρώ, ώστε μόλις εγκριθεί η νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Περιβάλλοντος από τη Bουλή, να ξεκινήσουν αμέσως οι κατασκευαστικές εργασίες.
 Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει καταλήξει στη δημιουργία ενός μηχανισμού εξασφάλισης ρευστότητας για τους επόμενους δέκα μήνες.


O διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης, Άρης Bωβός δεν απέκλεισε βέβαια και το ενδεχόμενο να βρεθούν και εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης του project, ενώ εκτιμά πως είναι πολύ πιθανόν στο προσεχές διάστημα να μπορέσουν να αξιοποιήσουν και κάποιο από τα υφιστάμενα ακίνητά τους, όπως το τουριστικό συγκρότημα στον Πόρο ή τις οικοπεδικές εκτάσεις είτε στο Σούνιο, είτε στην λεωφόρο Kηφισίας, που θα της εξασφαλίσει πρόσθετη ρευστότητα.

περισσότερα... www.dealnews.gr