e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός για το μάνατζμεντ του «Ερρίκος Ντυνάν»


Με απόφαση του ΔΣ του Ιδρύματος


Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» αποφάσισε ομόφωνα μετά από εισήγηση του προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη να κηρύξει άγονο το διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση του μάνατζμεντ.Όπως διευκρινίζεται σε ανακοίνωση του προέδρου του Ιδρύματος, η ανάθεση ενδεχομένως θα περιόριζε το εύρος των εξεταζομένων λύσεων.


Ειδικότερα στην σχετική ανακοίνωση του κ.Μαρτίνη αναφέρεται ότι «στις 5/1/2011 συνεκλήθη ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο για τη διευθέτηση του πλέγματος των θεμάτων που αφορούν στο Κοινωφελές Ίδρυμα "Ερρίκος Ντυνάν" και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό γενικότερα.


» Ακολούθησε στις 19/1/2011, με πρωτοβουλία του κ. Υπουργού, ακρόαση του προέδρου Ανδρέα Μαρτίνη από τη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία θα ασχοληθεί και σε προσεχή συνεδρίασή της για την περαιτέρω πορεία και στήριξη της λειτουργίας του Νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν".

» Υπό το φως αυτών των εξελίξεων και μετά από εισήγησή μου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν" αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει άγονο το διεθνή διαγωνισμό για την ανάθεση του μάνατζμεντ, η οποία ενδεχομένως θα περιόριζε το εύρος των εξεταζομένων λύσεων.

» Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κοινωφελούς Ιδρύματος "Ερρίκος Ντυνάν" ευχαριστεί όλους όσους επέδειξαν ενδιαφέρον κατά τη διαδικασία του ως άνω διαγωνισμού και εφόσον κρίνει αναγκαίο θα επανέλθει με πρόσκληση ενδιαφέροντος στο μέλλον».
 
ta nea