e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αναταραχή στην Κεντροδεξιά μετά τα σενάρια για φλερτ της ΝΔ σε βουλευτές του ΛΑΟΣ

Οργισμένος ο Γ.Καρατζαφέρης


Το κρυφό φλερτ της ΝΔ με τον γραμματέα της ΚΟ του ΛΑΟΣ Μάκη Βορίδη έχει προκαλέσει ένταση στις σχέσεις μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ και έντονο εκνευρισμό στον Γιώργο Καρατζαφέρη. Παράλληλα, έχει πυροδοτήσει ένταση στο παρασκήνιο. Σύμφωνα με το Βήμα Online, το άγχος και η οργή του κ. Καρατζαφέρη ήταν τέτοια που επικοινώνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής με τον κ. Βορίδη και τού ζήτησε να προβεί σε διάψευση, ότι δηλαδή δεν υφίσταται πολιτικό φλερτ με τη ΝΔ.


Ο κ. Βορίδης υπό την ισχυρή πίεση που δέχθηκε προέβη σε μια δημόσια δήλωση, στην οποία επισήμανε τα εξής: «Σχετικά με το σημερινό (σσ χθεσινό) δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΒΗΜΑ με τίτλο 'Το κρυφό φλερτ Βορίδη-ΝΔ και παρά την υφιστάμενη στο δημοσίευμα διευκρίνιση από πλευράς μου, ότι τέτοιο φλερτ δεν υφίσταται, επισημαίνω ότι οι όποιες εκτιμήσεις και αναλύσεις περιέχονται στο ανωτέρω δημοσίευμα, δεν με αφορούν και αντιθέτως με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία ουδεμία σχέση έχω».

Παρά την αυτονόητη κίνηση διάψευσης του κ. Βορίδη, αφού οι όποιες παρασκηνιακές κινήσεις γίνονται δεν είθισται να επιβεβαιώνονται όταν είναι σε εξέλιξη, πολλοί δεν πείστηκαν. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Καρατζαφέρης είχε την ανάγκη, λόγω του κλίματος που διαμορφώθηκε, να υπάρξει και δήλωση του γραμματέα του ΛΑΟΣ Άδωνη Γεωργιάδη, ώστε να φανεί στην κοινή γνώμη πως υπάρχει οργή γενικότερη στο κόμμα που παραμένει συμπαγές και ενωμένο.

«Χιλιοειπωμένα σενάρια που συνεχώς διαψεύδονται και παρά ταύτα επανέρχονται. Ο βουλευτής μας είναι αρκετά ευφυής, για να κρατιέται μακριά από τέτοιου είδους ίντριγκες και ο αρχηγός της ΝΔ αρκετά σοβαρός για να τις υιοθετεί. Κάποιοι προφανώς ποντάρουν σε ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα στα κόμματα. Δεν θα τους περάσει» είπε ο κ. Γεωργιάδης, διαπιστώνοντας σχέδιο να δημιουργηθεί ψυχροπολεμικό κλίμα, αγνοώντας προφανώς τη συζήτηση που διεξάγεται στο παρασκήνιο.

Παρά τις οργισμένες διαψεύσεις και δηλώσεις, με υπόδειξη του κ. Καρατζαφέρη, που ήταν -σύμφωνα με πληροφορίες- έξω φρενών και ιδιαίτερα αγχωμένος, δεν απάντησε κανείς στην ουσία της υπόθεσης.

ta nea