e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Ακέφαλη η Super League

Το σχόλιο μας: ακέφαλη παρέμεινε η Super League για άλλη μια φορά. Οι ομάδες απέτυχαν να εκλέξουν τον διάδοχο του Νικόλα Πατέρα και αιτία ο...διχασμός. Στραβός είναι ο γυαλός, ή στραβά αρμενί...-ζουνε; Το δεύτερο, το πιθανότερο...
Το ρεπορτάζ: Σε αναβολή οδηγήθηκε η εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας, αφού ούτε από τη δεύτερη ψηφοφορία αναδείχθηκε νικητής, με τους υποψήφιους Γιώργο Σπανό και Θανάση Κανελλόπουλο να λαμβάνουν από επτά ψήφους. Πλέον, πηγαίνουμε σε νέα εκλογική διαδικασία για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας, η οποία -πιθανότατα- θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.



Η πρώτη ψηφοφορία

Σε «μετωπική» σύγκρουση οδηγήθηκαν οι Γιώργος Σπανός και Θανάσης Κανελλόπουλος για την εκλογή του νέου προέδρου της Σούπερ Λίγκας.
Δύο ομάδες που φέρονταν να είναι πιο κοντά στην πλευρά της υποψηφιότητας του Γιώργου Σπανού άλλαξαν στρατόπεδο και δύο «λευκά» από Λάρισα και Κέρκυρα, έφεραν τους δύο υποψήφιους να λαμβάνουν από επτά ψήφους ο καθένας, στην πρώτη εκλογική διαδικασία για τον προεδρικό θώκο της Λίγκας.

Η δεύτερη ψηφοφορία


Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία. Τα μέλη της διοργανώτριας οδηγήθηκαν σε νέα αναβολή για την εκλογή προέδρου, αφού το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο. Ο Γιώργος Σπανός και ο Θανάσης Κανελλόπουλος έλαβαν έκαστος από επτά ψήφους.
Πλέον, μετά την αποτυχία των μελών της διοργανώτριας να εκλέξουν νέο πρόεδρο, αποφασίσθηκε να υπάρχει ορισμό νέας ημερομηνίας, πιθανότατα τη νέα εβδομάδα.

πηγή Sport FM