e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

«Μην... πάτε στην Ελλάδα»!



Τα χειρότερα είχε να πει για το πέρασμα του από την ελληνική Superleague και συγκεκριμένα την Καβάλα ο πρώην ποδοσφαιριστής των «Αργοναυτών» Φρεντερίκ Μεντί, ο οποίος τόνισε στους ξένους παίκτες να μην... πατάνε το πόδι τους στην χώρα μας!...







«Τίποτα δεν με παρακινεί να πάω πίσω. Μου είπαν ότι έτσι είναι σε όλους τους συλλόγου, ακόμα και σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι καλύτερα να μην πας σε μια χώρα όπως αυτή. Στην Κύπρο και την Ελλάδα, δεν πηγαίνεις», είπε αρχικά ο Μεντί σε δηλώσεις του στο γαλλικό «sofoot.com» και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην... «στάση πληρωμών» που επικρατεί στους ελληνικούς συλλόγους:






«Μίλησα με τον πρόεδρο. Του είπα «έχω υπογράψει συμβόλαιο να πληρώνομαι κάθε μήνα, τώρα έχουν περάσει δύο μήνες, τι συμβαίνει». Πέρασαν μέρες και ακόμα δεν είχα πληρωθεί και του είπα ότι δεν μπορώ να λειτουργήσω υπό αυτές τις συνθήκες. Θα καταγγείλω τη σύμβαση, δώστε μου τους δύο μήνες. Τελικά συμφωνήσαμε στα μέσα Μαρτίου. Μου έδωσε δύο μήνες και είμαι πίσω στη Γαλλία», είπε και συνέχισε τα... καλά του λόγια, υποστηρίζοντας ότι αν και απλήρωτος έπαιζε κανονικά:






«Έπαιζα κανονικά. Μόνο στο τέλος δεν έπαιζα καθώς ετοιμαζόμουν για να φύγω. Δεν είχε να κάνει όμως με το αν έπαιζα. Να παίζεις συνέχεια και να μην πληρώνεσαι δεν γίνεται. Στην αρχή τα πράγματα πήγαιναν καλά. Έχουν πλέον τη φήμη ότι στην αρχή σου δίνουν τα πάντα και μετά αρχίζουν άλλα».






Ο Σενεγαλέζος μέσος δεν είχε να πει κακά λόγια για την οικογένεια Ψωμιάδη, τονίζοντας ότι ενδιαφέρονται για τον σύλλογο και ότι για τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν ίσως να φταίει η οικονομική κρίση:






«Δεν είχαμε πρόβλημα με το αφεντικό σε θέματα συμπεριφοράς. Ενδιαφέρονται για την ομάδα. Είναι αυστηροί σε θέματα πειθαρχίας. Κάποιος φωτογράφησε έναν συμπαίκτη μου που ξενύχτησε και πήγε τις φωτογραφίες στον πρόεδρο. Αυτός ήρθε στην προπόνηση και έδειξε τις φωτογραφίες σε όλους. «Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, δεν είστε εδώ για να πηγαίνετε στα μπαρ», μας είπε. Βάζει ανθρώπους στα μπαρ και ψάχνουν αν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που πάνε εκεί. Αλλά αυτό είναι λογικό. Θέλει η ομάδα να πηγαίνει μπροστά».






gazzetta.gr






«Χείμαρρος» ήταν σε δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα ο πρώην ποδοσφαιριστής της Καβάλας, Φρεντερίκ Μεντί, ο οποίος απέτρεψε οποιονδήποτε ξένο ποδοσφαιριστή να έρθει για να αγωνιστεί στο πρωταθλημά μας, όπως είπε δεν θέλει καν να σκέφτεται το πέρασμά του από τη χώρα μας.