e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Διαλύει τα σενάρια ανασχηματισμού και πρόωρων η κυβέρνηση

Διαψεύδει τα όποια σενάρια ανασχηματισμού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, καθώς λίγο πριν από το την επίσημη ενημέρωση στο Press Room- και μιλώντας στον Flash 96- φαινόταν να αφήνει ανοιχτό το θέμα, δηλώνοντας ότι "αυτός έρχεται νομοτελειακά".



Ο Γ. Πεταλωτής, κληθείς να σχολιάσει τη θέση Καστανίδη περί δημοκρατικής νομιμοποίησης, σημείωσε ότι δεν ετέθη ζήτημα εκλογών από τον υπουργό Δικαιοσύνης, τονίζοντας ότι "είναι πολυτέλεια να μιλάμε αυτή τη στιγμή για εκλογές".


Εξάλλου και ο ίδιος ο κ. Καστανίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετική με τα περί διπλών εκλογών τον Νοέμβριο, που δημοσιεύονται στον Τύπο, είπε: "Γράφονται πολλά από δόκιμους και μη δόκιμους αναλυτές".

Για την Οικονομία


Kατά τα λοιπά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στις εξελίξεις στο οικονομικό πεδίο, είπε: "Υπάρχουν πλέον σαφείς ενδείξεις ότι επιτέλους κάτι αλλάζει στην οικονομία. Και αποδίδουν καρπούς οι θυσίες των Ελλήνων. Η κυβέρνηση παρεμβαίνει και προχωρά σε δομικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση τώρα και στη καταπολέμηση της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα".

Ερωτηθείς για την αντίδραση της κυβέρνησης στην κίνηση των 15 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ να καταθέσουν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, επαναφέροντας το θέμα της Τράπεζας της Ελλάδας, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η κυβέρνηση "δεν είναι ενοχλημένη από τη στάση των 15 βουλευτών. Είναι δικαίωμα των βουλευτών να ζητούν διευκρινίσεις. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα δώσει απαντήσεις".


Κληθείς να σχολιάσει το ζήτημα με τους συμβασιούχους στην Ακρόπολη, επισήμανε ότι το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά σε νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να μπορέσουν να πληρωθούν οι συμβασιούχοι. Παρατήρησε, ωστόσο, ότι ήταν απαράδεκτη η εικόνα να κλείνει η Ακρόπολη για 4 ώρες.