e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

10 πράγματα για τον Paul το χταπόδι που ίσως να μην γνωρίζατε


"Χωρίς αμφιβολία, ο Paul ήταν η προσωπικότητα που ξεχώρισε στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο. Οι πετυχημένες προβλέψεις τον έκαναν γνωστό σε όλο το κόσμο, αγαπητό στους νικητές και μισητό στους ηττημένους! Δείτε παρακάτω 10 πράγματα που ίσως να μην γνωρίζατε για τον Paul…



1. Προέρχεται από το Weymouth






Παρόλο που κατοικεί τώρα στο ενυδρείο Sea Life Centre στο Oberhausen της Γερμανίας, ο Paul γεννήθηκε στο Weymouth και μετακόμισε στο νέο το ενυδρείο το 2006.






Η Fiona Smith, από το Weymouth Sea Life Park, δήλωσε στο Dorset Echo: “Ποτέ δεν κάνει καμία πρόβλεψη, ενώ ζούσε εδώ, αλλά ίσως να περίμενε ένα μεγάλο γεγονός όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο για να αποκαλύψει τις ικανότητές του.”


2. Καταζητείται






Ο Αργεντινός σεφ Nicola Bedorrou ήταν τόσο θυμωμένος μετά από τη πετυχημένη πρόβλεψη του Paul για την ήττα της Αργεντινής από τη Γερμανία, που απείλησε τον Paul ότι θα τον μαγειρέψει!



Λόγια του από το Facebook: “Θα τον κυνηγήσουμε και θα τον βάλουμε σε χαρτιά. Θα τον χτυπήσουμε προκειμένου να μαλακώσει το κρέας του και στη συνέχεια το θα το βράσουμε…”


3. Έγινε πολλές φορές η είδηση της ημέρας



Οι προβλέψεις του Paul έχουν τόση μεγάλη δημοτικότητα που ένα γερμανικό κανάλι, το NTV, άρχισε να μεταδίδεται ζωντανά τις προβλέψεις του με δύο δημοσιογράφους να βρίσκονται δίπλα στη δεξαμενή του, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν στους τηλεθεατές τους, όλες τις προβλέψεις!


4. Είναι η μεγαλύτερη διασημότητα στο Oberhausen


Αφού εντυπωσίασε όλα τα μέσα ενημέρωσης στον κόσμο με τις προβλέψεις του, ο Paul έχει γίνει η μεγαλύτερη διασημότητα στο Oberhausen της Γερμανίας."

Συνέχεια στο http://endiaferonta.com/?p=14944


 troktiko