e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Θέμα Προβόπουλου θέτει ο Γ. Καρατζαφέρης

Θέμα εμπιστοσύνης της Βουλής και της κυβέρνησης στο πρόσωπο του Γιώργου Προβόπουλου, ως διοικητού της Τράπεζας της Ελλάδος, έθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, σε παρέμβασή του...
 στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το συνταξιοδοτικό των δημοσίων υπαλλήλων.








Ο κ. Καρατζαφέρης ξεκίνησε την ομιλία του επαναφέροντας το ζήτημα των προεκλογικών υποσχέσεων του ΠΑΣΟΚ και ρωτώντας, «τι λειτούργησε πέρσι και δεν μας είπατε την αλήθεια; Ήσασταν ανυποψίαστοι και λέγατε άλλα αντ' άλλων στον ελληνικό λαό; Θέλετε να μας πείτε ότι ο λαός παρεσύρθη και ψήφισε ανυποψίαστους ανθρώπους; Αλλιώς θα πρέπει να αναγνωρίσω δόλο, τον οποίον δεν μπορώ να δεχθώ».






Κατά τα λοιπά, ο κ. Καρατζαφέρης ζήτησε να διερευνηθεί το θέμα των προμηθειών υψηλής τεχνολογίας από τη Siemens στα δημόσια νοσοκομεία, συγκρίνοντας τα τιμολόγια αγοράς των δημοσίων νοσοκομείων με εκείνα των ιδιωτικών, ενώ προέβλεψε και σημαντικά προβλήματα στη στελέχωση του στρατού, συνεπεία του νομοσχεδίου. «Φεύγουν 8.000 αξιωματικοί. Θα αδειάσει ο στρατός», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
 
Nooz.gr
«Σήμερα πορεύεται η Ελλάδα με έναν διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος αμφισβητούμενο. Τυγχάνει ο κ. Προβόπουλος της εμπιστοσύνης της κυβερνήσεως; Γιατί της εμπιστοσύνης του Σώματος δεν τυγχάνει. Όταν και από δεκαπέντε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εγκαλείται πως έκανε λαμογιά, για να κερδίσουν οι κερδοσκόποι, εμείς πορευόμαστε με έναν διοικητή, που αμφισβητείται εντόνως από το Κοινοβούλιο», είπε και πρόσθεσε: «σήμερα είναι εκτεθειμένη η χώρα. Πήγε προχθές ο κ. Προβόπουλος στην Τουρκία, συζητήθηκαν κάποια πράγματα και ο κ. διοικητής πήγε μάλλον απογυμνωμένος. Αυτό δεν προβάλλει τα θέματά μας».