e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Έληξε το "μπλόκο" της ΓΕΝΟΠ


Αποχώρησαν από το Κέντρο Εκτύπωσης Λογαριασμών της ΔΕΗ οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, οι οποίοι από το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιούσαν κατάληψη, με στόχο την παρεμπόδιση έκδοσης λογαριασμών με το τέλος ακινήτων, που φτάνει στους καταναλωτές τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, η ΔΕΗ έδωσε εντολή στη νομική της υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά της ΓΕΝΟΠ, ενώ ο ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Επίσης, η διοίκηση της Επιχείρησης επισημαίνει ότι εξασφάλισε, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης.

"Θα δώσουμε τη μάχη να μην κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα τέλη" δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος.

"Στη σημερινή εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία, κανείς δεν δικαιούται να παίζει παιχνίδια που μπορεί να κοστίσουν ακριβά στη χώρα. Καλώ άμεσα τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ να αποχωρήσει από το κτήριο, όπου εμποδίζεται η έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ και έχω δώσει ρητές εντολές στη Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ να ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Περιβάλλοντος.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτη, ο κ. Φωτόπουλος κατηγόρησε το Δημόσιο ότι χρωστά εκατομμύρια στη ΔΕΗ, και κάλεσε "αυτούς που έφαγαν δημόσιο χρήμα να πληρώσουν αυτά που χρωστάνε στη ΔΕΗ να αφήσουν τις απειλές εναντίον του κόσμου για τα χαράτσια".

Παράλληλα, χαρακτήρισε "απαράδεκτο" το γεγονός ότι οι καταναλωτές απειλούνται με διακοπή ρεύματος και να μην έχουν τη δυνατότητα να κάνουν διακανονισμό για το χαράτσι.
nooz.gr