e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"Τις επόμενες ώρες αρχίζει η αποκομιδή"

Λύση στο θέμα των σκουπιδιών προανήγγειλε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος, σημειώνοντας ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα ξεκινήσει η αποκομιδή. Στη 1 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών Χ. Καστανίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα.Η κυβέρνηση δείχνει αποφασισμένη να απαντήσει σκληρά στις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στου δήμους, οι οποίοι δεν προτίθενται να μην αλλάξουν στάση μετά την άκαρπη συνάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον κ. Καστανίδη.


Όπως αναφέρουν "Τα Νέα", στον απόηχο της δραματικής ανακοίνωση που εξέδωσε το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) για την "υγειονομική βόμβα" από τη συσσώρευση περισσότερων από 100.000 τόνων απορριμμάτων στους δρόμους όλης της χώρας, η κυβέρνηση απειλεί τους εργαζομένους στην καθαριότητα ακόμη και με απόλυση.

Σε δηλώσεις του στο Mega την Πέμπτη, ο κ. Κουκουλόπουλος ανέφερε ότι εφόσον οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δεν επιστρέψουν στην εργασία τους, το έργο της αποκομιδής θα αναλάβουν ιδιώτες. Προειδοποίησε επίσης εκείνους που δεν εργάζονται ότι "ενδεχομένως δεν θα πληρωθούν".

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκαλύφθηκε, ενώ οι εργαζόμενοι στους δήμους δεν προχωρούν εδώ και ημέρες στην αποκομιδή των απορριμμάτων, εντούτοις συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά!

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλος απάντησε στον υφυπουργό Εσωτερικών ότι οι εργαζόμενοι δεν κάνουν πίσω, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τους ιδιώτες.
nooz.gr