e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Προφυλακιστέος ο Μάκης Ψωμιάδης

Υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη τάχθηκαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που συνεδρίασαν προκειμένου να κρίνουν την διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα μετά το πέρας της απολογίας του για τα "στημένα".

Με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών διατάσσει την προσωρινή κράτηση του άλλοτε "ισχυρού άνδρα" της ΠΑΕ Καβάλα, δεχόμενο την θέση της εισαγγελικής λειτουργού κ. Θεοδωροπούλου που είχε διαφωνήσει με τον ανακριτή της υπόθεσης κ. Κασσίμη.

Κατέθεσε στον ανακριτή ο Νίκος Πατέρας

Αμφισβητεί ο Νίκος Πατέρας τις καταγραφές τηλεφωνημάτων στα οποία φέρεται ως συνομιλιτής και περιέχονται στην δικογραφία για τα "στημένα", όπως δήλωσε εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου όπου κατέθεσε ως μάρτυρας.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα στον 9ο Τακτικό Ανακριτή ως μάρτυρας που προτάθηκε από τον κατηγορούμενο στην υπόθεση Μάκη Ψωμιάδη για την υπέράσπισή του, ενώ χθες κατέθεσε για τον ίδιο λόγο και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Ο Νίκος Πατέρας υποστήριξε στους δημοσιογράφους ότι «δεν είναι όλες οι συνομιλίες που ακούγονται δικές μου» και τόνισε πως σε κάποιες που του αποδίδεται ρόλος συνομιλητή «δεν είμαι εγώ».

Ο μάρτυρας είπε επίσης ότι απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του ανακριτή με ειλικρίνια. Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, ο κ. Πατέρας απάντησε πως σκοπεύει να συνεχίσει ως μέτοχος αλλά δεν θέλησε να αναφερθεί περισσότερο στο θέμα λέγοντας «δεν σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις».
nooz.gr