e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στο κόκκινο χαλί William-Catherine

Μετά τον Καναδά, το πριγκιπικό ζεύγος William και Catherine επισκέφτηκαν τις ΗΠΑ, όπου πέρασαν ολόκληρο το σαββατοκύριακο και φυσικά παραβρέθηκαν σε πλήθος εκδηλώσεων προς τιμήν τους. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπρητζ συναντήθηκαν με μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα από το χώρο της showbiz...

Το ζευγάρι έφτασε στο αεροδρόμιο του Los Angeles, το πρωί της Παρασκευής. Το βράδυ της ίδιας μέρας, το Βρετανικό Συμβούλιο διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμήν του ζευγαριού με καλεσμένους επιφανείς πολιτικούς, επιχειρηματίες και διακεκριμένους πολίτες για το φιλανθρωπικό τους έργο. Μεταξύ αυτών ήταν και ο David Beckham -χωρίς τη Victoria αφού περίμενε να γεννήσει- με τον οποίο ο πρίγκιπας είχε μια εγκάρδια συζήτηση.

Το βράδυ του Σαββάτου, το ζευγάρι επισκέφτηκε το κινηματογραφικό red carpet event που διοργάνωσε η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) της οποίας πρόεδρος είναι ο ίδιος ο πρίγκιπας William. Εκεί συνάντησε σταρς όπως οι Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Tom Hanks, Barbra Streisand, Leslie Mann και Jennifer Garner. Η Kidman, μάλιστα, είχε πάρα πολύ άγχος για την επικείμενη συνάντησή της με το πριγκιπικό ζεύγος και φοβόταν πως θα 'δεθεί' η γλώσσα της: "Αχ, δεν ξέρω. Είμαι πολύ ντροπαλή!", δήλωσε πριν τους γνωρίσει.

Την Κυριακή, το ζευγάρι παραβρέθηκε σε ιδιωτική εκδήλωση στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όπου συνομίλησε με τις ηθοποιούς Reese Witherspoon, Catherine Keener και Kristin Gore.
nooz.gr