e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Είσοδος της Creta Farms στην ιταλική αγορά

Του στόχους της νέας εταιρείας Frantoio Gentileschi, η οποία προέκυψε από την κοινοπραξία της αλλαντοβιομηχανίας Creta Farms με την αλλαντοβιομηχανία Grandi Salumifici Italiani παρουσίασε στα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης η ελληνική εισηγμένη εταιρεία στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Στη συνέντευξη τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ίδρυμα Fonderia Napoleonica, για την ανακοίνωση της συνεργασίας, παρουσιάστηκε και η σειρά προϊόντων Salumi del Frantoio, η οποία στηρίζεται στην πατενταρισμένη συνταγή Εν Ελλάδι. Την ικανοποίησή τους για την είσοδο της Creta Farms στην ιταλική αγορά, εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι κ.κ. Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Creta Farms, αντίστοιχα.

Η Creta Farms, αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, αποτελεί εξειδικευμένο όμιλο επιχειρήσεων κρέατος και αλλαντικών στην Ελλάδα. Έχει παρουσία σε 15 χώρες (Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισπανία, Σκανδιναβικές και Βαλτικές χώρες, Ιταλία, Ελβετία, Αυστρία, Σλοβενία, Κροατία και Αυστραλία), ενώ έχει κατοχυρώσει πατέντα ευρεσιτεχνίας για τα προϊόντα της σε 90 χώρες.
dealnews.gr