e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια επιστολή του υπουργού Εσωτερικών σε υπαλλήλους της πολεοδομίας

Η εξαίρεση να γίνει κανόνας


Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου, Ν.Τριχάκη και Γ.Τσιτσιμπάση, με αφορμή επιστολή αναγνώστη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Καθημερινή στις 27 Μαΐου και με την οποία εξήρε τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα τους των δύο υπαλλήλων στους οποίους απευθύνθηκε για υπόθεση πολεοδομίας.«Η εδραίωση της απαράβατης αξιοκρατίας και η καθιέρωση της αξιολόγησης, από την πρόσληψη, την μετάταξη ως την προαγωγή και την αμοιβή, η απόλυτη διαφάνεια μέσα από το πρόγραμμα ΔΙ@ΥΓΕΙΑ, τα νέα εργαλεία της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, του νόμου που μόλις ψηφίστηκε, το νέο πειθαρχικό δίκαιο, καθώς και η εξίσωση των ωρών εργασίας με τον ιδιωτικό τομέα συνιστούν προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που, προσωπικά, πιστεύω βαθιά ότι θεμελιώνουν μια νέα αξιοπρέπεια για τον δημόσιο υπάλληλο» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών.


«Ενδυναμώνουν τον άξιο λειτουργό, του προσφέρουν ένα νέο θεσμικό περιβάλλον εργασίας, αποτελεσματικότητας και δικαιοσύνης και του ξαναδίνουν το κύρος που δικαιούται στην ελληνική κοινωνία» σχολιάζει.

Ο κ. Ραγκούσης καταλήγει λέγοντας ότι «εσείς, πράττοντας το αυτονόητο, συμβάλλετε στο πιο αποφασιστικό: να κερδίσει το κράτος και η Αυτοδιοίκηση, ο δημόσιος λειτουργός, την εμπιστοσύνη των πολιτών. Εμπιστοσύνη, τελικά, στη Δημόσια Διοίκηση, στους θεσμούς μας, στην Πολιτεία μας».
ta nea