e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Παράταση ανανέωσης εξαγωγικών επωνυμιών

Mέχρι την 30η Απριλίου 2011 παρατείνεται η προθεσμία ανανέωσης της καταχώρησης, στο Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων του ΕΒΕΘ των εξαγωγικών επωνυμιών, των οποίων η εγγραφή ή η τελευταία ανανέωση έγινε το 2008.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στην τελευταία συνεδρίαση της διοικητικής επιτροπής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ η αρχική προθεσμία έληγε στις 31 Μαρτίου.

Οι επιχειρήσεις του νομού Θεσσαλονίκης, οι οποίες δεν έχουν ανανεώσει την εξαγωγική τους επωνυμία ακόμη, πρέπει να φροντίσουν γι' αυτό μέχρι τις 30 Απριλίου, καθώς δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

Το ΕΒΕΘ υπογραμμίζει ότι όσες επιχειρήσεις δεν ανανεώσουν εμπρόθεσμα την καταχώρηση της εξαγωγικής τους επωνυμίας έως την ανωτέρω ημερομηνία, θα διαγραφούν από το Ειδικό Μητρώο Εξαγωγέων.

Επίσης, συμπληρώνει, θα διαγραφούν οι επιχειρήσεις οι οποίες δεν πραγματοποίησαν εξαγωγές κατά την τελευταία τριετία (2008-2010).

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να λάβουν επικοινωνώντας με το αρμόδιο τμήμα Εξαγωγών του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370160 - 161) ή μέσα από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.ebeth.gr.


dealnews.gr