e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η Naomi Campbell ανακρίνει τον Vladimir Putin!

Εκτός από μια προκλητική φωτογράφηση της Naomi Campbell για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ, το γνωστό περιοδικό δημοσιεύει και μια μίνι συνέντευξη που πήρε το top model από τον Ρώσο πρωθυπουργό Vladimir Putin! Μεταξύ άλλων, η Naomi ρωτάει τον Putin πως διατηρείται fit, για τις γυναίκες και τις... τίγρεις!"Πως κρατιέσαι σε φόρμα;", ρώτησε η Naomi τον Putin, για να λάβει την εξής απάντηση: "Προφανώς με τον ίδιο τρόπο που κρατιέσαι και εσύ", ενώ στη συνάχεια ο Ρώσος πρωθυπουργός της εξήγησε πως πηγαίνει στο γυμναστήριο, κολυμπάει καθημερινά και αρκετά συχνά κάνει πιο extreme πράγματα με τους φίλους του.


Ο Putin ανέφερε πως στο παρελθόν είχε σπάσει ένα δάχτυλο όταν έκανε σπορ, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση της Naomi για τον αν κάνει extreme σπορ επειδή τον εξιτάρουν ή για επίδειξη, συμπλήρωσε όμως σε άλλη ερώτηση πως δεν το παίζει σκληρός άντρας.

Η Naomi τον ρώτησε πως βρήκε το ημερολόγιο που του ετοίμασαν νεαρές φοιτήτριες δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου της Μόσχας, οι οποίες πόζαραν ημίγυμνες και με τα εσώρουχά τους για τα 58α γενέθλιά του. "Μου αρέσουν πολύ οι κοπέλες, είναι πανέμορφες. Μου αρέσει το ημερολόγιο", απάντησε ο Putin και έσπευσε να συμπληρώσει: "Το πιο σημαντικό, ωστόσο, ήταν ότι ως φοιτήτριες δημοσιογραφίας ήταν πολύ γενναίες. Δεν φοβήθηκαν για τα σχόλια που θα άκουγαν μετά και πόζαραν για το ημερολόγιο ούτως ή άλλως. Αυτό μου άρεσε πιο πολύ", σημείωσε.

Η σηζήτησή τους κινήθηκε και γύρω από τις τίγρεις, αφού η Ρωσία διοργάνωσε τον περασμένο Νοέμβριο συνέδριο για την συγκέντρωση χρημάτων για τη διάσωση του άγριου ζώου. Στο συνέδριο πήραν μέρος αρκετοί ηγέτες, αλλά και σταρς όπως ο Leonardo DiCaprio και η ίδια η Naomi. Ο Putin, μάλιστα, αφηγήθηκε και την εμπειρία που έζησε όταν πήγε μαζί με επιστήμονες στο δάσος που μελετούσαν τις τίγρεις, για τα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Campbell παίρνει το ρόλο δημοσιογράφου: τον περασμένο χρόνο είχε 'ανακρίνει' τον Hugo Chavez για το ίδιο περιοδικό.


nooz.gr