e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση πολλών αστέρων στη μεγάλη οθόνη

Μία ρομαντική κωμωδία που περιγράφει τα ειδύλλια που αναπτύσσονται μεταξύ μιας ομάδας ανθρώπων στη Νέα Υόρκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχει συγκεντρώσει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς διασημοτήτων στη σύγχρονη ιστορία.Μετά το ''Valentine's Day'', o μετρ των ρομαντικών κομεντί Garry Marshall (Pretty Woman) επιστρέφει με το 'New Year's Eve' (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) στο οποίο θα συμμετέχουν οι: Ashton Kutcher, Jon Bon Jovi, Seth Meyers, Jessica Biel, Zac Efron, Sarah Jessica Parker, Robert De Niro, Lea Michele, Sofia Vergara, Abigail Breslin, Michelle Pfeiffer και Hilary Swank.


Σε αυτήν, οι διάφοροι χαρακτήρες προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τα ερωτικά τους μπερδέματα, ερωτεύονται, αντιμετωπίζουν προβλήματα, ή σε μία περίπτωση, ένα ζευγάρι εύχεται να γεννήσει το πρώτο παιδί του νέου χρόνου, για να διεκδικήσουν χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, η Katherine Heigl υπέγραψε επίσης να αντικαταστήσει την Halle Berry, η οποία τελικά δεν θα συμμετάσχει για άγνωστους λόγους. Η ταινία αποτελεί κατά κάποιο τρόπο συνέχεια του επιτυχημένου 'Valentine's Day' και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Φεβρουάριο.

nooz.gr