e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών» δημιουργεί ο Δημαράς

Στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Συντακτών ανακοίνωσαν την ίδρυση του «Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών» οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.Από την πλευρά του, ο κ. Δημαράς τόνισε ότι «το "Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών" δεν θα αποτελέσει προς το παρόν ένα νέο κομματικό σχηματισμό, αλλά μια πολιτική κίνηση ουσίας, και σε καμία περίπτωση μια χαλαρή κίνηση φιλολογικού χαρακτήρα».
Προανήγγειλε, μάλιστα, διάλογο με τους πολίτες, προκειμένου να αποφασιστεί ο τελικός χαρακτήρας που θα λάβει η συγκεκριμένη κίνηση. «Φιλοδοξία μας είναι να παλαίψουμε για τους πολίτες, από όποιο μετερίζι και αν μας προτείνουν», πρόσθεσε.


Ο ίδιος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση τόσο στην πρόσφατη αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όσο και στη διαγραφή του Β. Οικονόμου όσο και της Σοφίας Σακοράφα, επειδή αρνήθηκαν να ψηφίσουν υπέρ του νομοσχεδίου για την ένταξη της χώρας στο Μνημόνιο. «Δεν πρόκειται να στραφούμε σε έναν στείρο "αντιμνημονιασμό"», τόνισε ο κ. Δημαράς.


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ναι στην Συμφωνία Σύνδεσης Σερβίας και ΕΕ Κατά μέτωπο επίθεση Λυκουρέντζου σε Καπελέρη » Τελευταία τροποποίηση Τετάρτη, 19. 01. 2011 - 15:52


dealnews.gr