e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Αιχμές «καπετάνιου» για Πατέρα

Αιχμές προς τον Νικόλα Πατέρα άφησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Κωνσταντόπουλο.
Ο «καπετάνιος» με δηλώσεις του εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον «παραγκωνισμό» του επί των ημερών του πρώην προέδρου των «πρασίνων».....

«Πριν από 1,5 χρόνο είχαμε πει πως έχουμε το καλύτερο υλικό, αλλά χρειαζόμαστε κι έναν καλό μηχανικό. Στην αρχή δεν εισακούστηκα και χρειάστηκε να παρέμβω εκ νέου λέγοντας στον κ. μηχανικό που είχαμε ως εδώ και μη παρέκει. Είπα παραπάνω, αλλά παρασύρομαι», τόνισε αρχικά ο ιστορικός πρόεδρος των «πράσινων», ο οποίος στη συνέχεια ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη:
«Εγώ τουλάχιστον δεν κατηγορήθηκα ότι έκλεψα κάποιο πρωτάθλημα. Ούτε διαφήμισα τις μεταγραφές που έκανα με ποσά. Αυτή η κριτική που έχει υποστεί ο Γιάννης είναι άδικη. Έδωσε ό,τι μπορούσε και δεν δέχθηκε συμβιβασμούς ηθικών αξιών. Εγώ έλεγα πριν από 20 χρόνια ότι οι ομάδες δεν αγοράζονται αλλά χτίζονται. Δυστυχώς ο Γιάννης έχει πολλές φορές αντιμετωπιστεί άδικα τόσο από εσάς όσο και από τον κόσμο. Στην αρχή νόμιζα ότι οι υπόλοιποι μέτοχοι ήταν ειλικρινείς, αλλά δεν ήταν. Δεν θα αφήσουμε τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς».
Αναφερόμενος στην επιλογή του Νίκου Κωνσταντόπουλου, ανέφερε: «Είμαι δίπλα στην ομάδα. Δεν έπαψα ποτέ να αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Είμαι δίπλα στον Νίκο Κωνσταντόπουλο για να τον βοηθήσω, σε οτιδήποτε κι αν χρειαστεί. Στις πρόσφατες δηλώσεις του, με κάλυψε πλήρως λέγοντας ότι οι τίτλοι κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους».
Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά η παρουσία του. Πονά την ομάδα και πρόσφερε με κόστος ζωής σε αυτή για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα. Τα είπαμε σε πολύ καλό κλίμα. Το στίγμα του προσφέρει πολλά στην ομάδα».