e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Σπανός φαβορί, επιμένει ο Κανελλόπουλος

Στο φουλ βρίσκεται το παρασκήνιο ενόψει των εκλογών για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, οι οποίες έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και είναι το...

μεγάλο φαβορί για την ηγετική καρέκλα της διοργανώτριας. Μάλιστα βρήκε και έναν απρόσμενο σύμμαχο, καθώς η Ξάνθη τον στηρίζει επίσημα και ταυτόχρονα κάλεσε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Βόλου Θανάση Κανελλόπουλο να αποσύρει τη δική του.
oμως ο Κανελλόπουλος επιμένει και στις επόμενες ώρες αναμένεται να βγει και σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου. Παρόλα αυτά ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί την τελευταία στιγμή, αν διαπιστώσει ότι τα. κουκιά δεν του βγαίνουν.
Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί την προπερασμένη Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας ήταν το μεγάλο φαβορί, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες η υποψηφιότητά φαίνεται να έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και, αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, πλέον έχει περάσει σε ρόλο αουτσάιντερ.
Επίσης είναι οριστικό ότι ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος αποσύρθηκε από την διεκδίκηση της προεδρίας. Ο παράγοντας της αρκαδικής ομάδας θα κατέβει ως υποψήφιος αναπληρωτής πρόεδρος, πόστο που ήδη κατέχει και αναμένεται να επανεκλεγεί.
Θα έχει ενδιαφέρον πως θα διαμορφωθούν οι ισορροπίες των ομάδων. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ποιοι θα είναι οι τρεις που θα εκλεγούν ως εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας στην ΕΠΟ. Παράλληλα ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εξ οφίτσιο θα είναι και α' αντιπρόεδρος της ΕΠΟ.